Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Έχει ο καιρός γυρίσματα...





 Σαββόπουλος: 
“Να πάμε τους μετανάστες σε νησιά”
Αντιδράσεις στον δήθεν προοδευτικό κόσμο προκαλεί ο μουσικοσυνθέτης Διονύσης Σαββόπουλος, ο οποίος προτείνει να μεταφερθούν σε νησιά οι λαθρομετανάστες και οι τοξικομανείς!


Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα
εδώ-->  http://mp3twit.com/b7c

Βλέπετε, οι αριστερές καταβολές του θα έπρεπε να λειτουργούν ως παρωπίδες που δεν θα επιτρέπουν να δει και να συνειδητοποιήσει την αλήθεια. Αυτή είναι η προσέγγιση των νεομπολσεβίκων…


Επειδή κρίσεις συνειδήσεων και επιβεβαιώσεις των όσων εδώ και πολλά χρόνια υποστηρίζουμε παρατηρούμε από πολλούς επιφανείς οι οποίοι προέρχονται από το χώρο της αριστεράς, ακόμα κι απ’ το σκληρό της πυρήνα (βλ.Φαράκος, Θεοδωράκης, Γλέζος, Κούνδουρος κ.λ.π), είναι βέβαιο ότι θ’ ακολουθήσουν κι άλλοι. Κάποιοι είτε θα συμμορφώνονται μπροστά στη λάμψη του δικαίου και της αλήθειας, είτε θ’ ακολουθούν τακτικές εισοδισμού και άγρας συνειδήσεων από τον Εθνικό χώρο. Εμείς θα επιτιμούμε τους ειλικρινείς, θα ξεσκεπάζουμε δε τους υπόπτους.  


Ο Σαββόπουλος, μιλώντας σε εκπομπή για τη βία που μεταδόθηκε από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, είπε πως για να αντιμετωπιστεί η βία, θα πρέπει να “καθαρίσει” η Αθήνα από τοξικομανείς και μετανάστες.


Πρότεινε μάλιστα να κηρυχθεί η πρωτεύουσα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να μεταφερθούν μετανάστες και τοξικομανείς σε αραιοκατοικημένα νησιά, υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ.


“Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν θα πεθάνεις ή αν θα ζήσεις”, πρόσθεσε ο Σαββόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου