Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ετοιμάζουν το προγεφύρωμα των ισλαμιστών στον Ελαιώνα

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποιήθηκαν, η κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή την τροπολογία με την οποία ανοίγει ο δρόμος για τη λειτουργία, στον Ελαιώνα τεμένους για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες αλλά και τους ουαχαμπίτες που θα θελήσουν να μετατρέψουν την Αθήνα στην πρώτη πόλη της Ευραβίας. Την επίμαχη τροπολογία, συνυπογράφουν πολλοί υπουργοί, τους οποίους πλέον βαρύνουν τεράστιες ευθύνες για τις όποιες δυσμενείς εξελίξεις σημειωθούν, αλλά και για τις απειλές στην ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Το τέμενος, θα στεγαστεί, σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες, σε υφιστάμενο κτίριο του Ελαιώνα, το οποίο θα μετασκευαστεί κατάλληλα, για να στεγάσει τους θιασώτες της «τζιχάντ» και τους δολοφόνους της Αλ Κάιντα, που αιματοκύλησαν το Λονδίνο και τη Μαδρίτη. Φυσικά, στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν αντιλαμβάνονται το ρίσκο που αναλαμβάνουν.
Προσέξτε τώρα Έλληνες φορολογούμενοι: τη μελέτη για την κατασκευή, θα κάνει η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Όσο για τις σχετικές δαπάνες, αυτές θα επιβαρύνουν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων. Και αυτά, την ώρα που στην Ελλάδα συγχωνεύονται σχολικές μονάδες, αφήνοντας πολλές περιοχές χωρίς σχολεία. Αν οι Έλληνες ήταν μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, κάτι θα γινόταν και γι' αυτούς...
Τώρα: τις τύχες του τεμένους θα διαχειρίζεται νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών».




Πηγή:http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου