Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Δεν θα βγουν στις πλατείες οι μουσουλμάνοι



              
τους παραχωρούμε τα στάδια, 
αφού λεφτά υπάρχουν...

Κατάλαβαν ότι δεν τους συμφέρει να τραβάνε το σχοινί ... της οργής του ελληνικού λαού στο ΠΑΣΟΚ. Και έτσι - φέτος τουλάχιστον - δεν θα δούμε χιλιάδες μουσουλμάνους να προσεύχονται στις πλατείες όλης της χώρας. 
Γιατί τελικά η κυβέρνηση αποφάσισε να τους παραχωρηθούν χώροι του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για την εφετινή γιορτή της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανίου (Id al Fitr).
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από σύσκεψη των αρμόδιων φορέων, στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Όσοι μουσουλμάνοι το επιλέξουν, θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν δύο στεγασμένους χώρους στο ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ, οι οποίοι έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν για τον ίδιο σκοπό.
Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, καλούνται να καταθέσουν εγγράφως στα Διοικητικά Συμβούλια του Σ.Ε.Φ. και του Ο.Α.Κ.Α. τις αιτήσεις τους μέχρι τις 17 Αυγούστου 2011.
Εδώ βέβαια θα πρέπει να θυμηθούμε ότι η δικαιολογία των μουσουλμάνων, όταν αυτοί είχαν βγει στις πλατείες ήταν ότι το ΟΑΚΑ τους είχε ζητήσει κάποιο συμβολικό ποσό. Αναρωτιόμαστε εάν φέτος το - στριμωγμένο κατά τα άλλα - ελληνικό κράτος φροντίζει να καλύψει τα έξοδα των μουσουλμάνων.
Γιατί εάν το κάνει αυτό, την ίδια στιγμή που ζητά κάθε μέρα ολοένα και περισσότερα χρήματα από τους Έλληνες, πρόκειται για κάτι εξίσου εξοργιστικό. Και επί της ουσίας η κ. Διαμαντοπούλου κάνει "δημόσιες σχέσεις" με τα χρήματα του ελληνικού λαού. Και μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει, αφού η ανακοίνωση μιλά για ... παραχώρηση. Λέτε μήπως να τους επηρέασε και ο Νορβηγός;


1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΎΝ ΑΡΚΕΤΆ ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΕΧΤΕΊ Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΏ ΠΛΗΡΏΝΩ ΕΝΑ ΑΝΤΊΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΈΞΟΔΑ ,,ΑΥΤΙ ΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ , ΒΡΉΚΑΝ ΚΟΡΌΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή