Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Η υποτέλεια γίνεται ολοένα βαθύτερη.




Η νέα συμφωνία δεν είναι παρά η συνέχεια της πλήρους υποταγής και της διαιώνισης της τοκογλυφίας για την πατρίδα μας. Συνεπάγεται την κατάλυση της κυριαρχίας, την συνέχιση του εσφαλμένου δρόμου στην οικονομία, την συντριβή των λαϊκών εισοδημάτων, την απομύζηση του εθνικού πλούτου από την παγκόσμια τοκογλυφία.


Η δήθεν επιτυχία της παράτασης χρόνου ή της μείωσης του επιτοκίου γίνεται αποκλειστικά και μόνον για να κατοχυρώσει τα συμφέροντα των δανειστών και να αποκλείσει την δυνατότητα της χώρας να απεγκλωβιστεί από τα γρανάζια της ξένης εξάρτησης.

Η αναφορά στην περιβόητη ανταγωνιστικότητα είναι τουλάχιστον αστεία αφού θα ήταν αδύνατο στην παρούσα φάση να μεταβληθεί τόσο η κατάσταση για να καταστεί η οικονομία ανταγωνιστική στο περιβάλλον που κινείται και με τους ίδιους κανόνες.

Μοναδικός δρόμος για την Ελλάδα παραμένει η ολοκληρωτική μεταβολή της αντίληψης για την οικονομία και την πολιτική.
Η ανίκανη και υποτελής πολιτική τάξη δεν είναι σε θέση να εκφράσει ούτε την αγωνία της κοινωνίας ούτε την φωνή του μέλλοντος.

Μια Ελλάδα αποφασισμένη να αξιοποιήσει τις παραγωγικές της δυνατότητες, τον εθνικό της πλούτο και την εργατική της δύναμη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Από το Γραφείο Τύπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου