Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ..


Αφίσα από την δράση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στα μέσα της 10ετίας του '80


Το 2011 βρίσκει την πατρίδα μας σε δυσχερή θέση.
Από κάθε άποψη πολιτική, οικονομική, κοινωνική και ηθική.
Για να φτάσουμε στο έσχατο σημείο αυτής της παρακμής χρειάστηκε πολλή προσπάθεια από πολλούς.

Από τις δυνάμεις της μεταπολίτευσης τις λεγόμενες και «δημοκρατικές» όπου όλες μα όλες και ας λένε κάποιοι το αντίθετο, κυβέρνησαν ή «συγκυβέρνησαν» έστω και για λίγο τον τόπο κάτω από διάφορα σχήματα-ονόματα. Όλοι τους είναι ένοχοι για τον ευτελισμό και το σημερινό κατάντημα του τόπου. Είτε γι’ αυτά που έπραξαν ή δεν έπραξαν, είτε γιατί σιώπησαν ενώ γνώριζαν, καλύπτοντας και κουκουλώνοντας έτσι πρόσωπα και πράγματα.
Και εν τέλει έβαλαν το κομματικό ή το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του λαού και της πατρίδας.
Συνένοχοι και οι πνευματικοί άνθρωποι του τόπου, οι λίγοι έστω που υπάρχουν την σημερινή «άνυδρη» εποχή , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που κατά καιρούς «εξανίστανται» χωρίς να πάρουν όμως «θέση» και να δώσουν «κατεύθυνση». Με την εκκωφαντική σιωπή τους συνενούν στην προσπάθεια αφελληνισμού της παιδείας, της οικονομίας, της κοινωνίας που χρόνια τώρα οι γνωστοί εχθροί του ελληνισμού και του πνεύματος εν γένει προσπαθούν να επιβάλλουν και σε μεγάλο βαθμό το έχουν καταφέρει.
Συνένοχος και ο «κυρίαρχος λαός» ή για να είμαστε δίκαιοι, ένα μεγάλο μέρος του.
Κυρίως, ο στυλοβάτης της μεταπολιτευτικής αστικής δημοκρατίας, το δημιούργημα του Ανδρέα Παπανδρέου, η μεσαία τάξη. Συνδιαλέχτηκε με τους πολιτικούς για ίδιον όφελος. Διορισμοί στο δημόσιο, συνδιαλλαγές για δουλειές με το δημόσιο – προμήθειες, αναθέσεις έργων- σε μικρή κλίμακα, γιατί τις μεγάλες δουλειές τις έπαιρναν κυρίως και ως επί το πλείστον τα «νέα μεγάλα τζάκια», οι «άνθρωποι του καθεστώτος». Εδώ να διευκρινήσουμε ότι ένα είναι «το καθεστώς» ανεξαρτήτως αν εναλλάσσονται οι διαχειριστές.
Ελεγχόμενος συνδικαλισμός από τα εξουσιαστικά κόμματα, χρηματισμός μεσαίων και ανώτερων κρατικών υπαλλήλων, σταδιακή επικράτηση των διεφθαρμένων συνειδήσεων, όχι μόνο μεταξύ των συναλλασσομένων , εξιδανίκευση του εγωιστικού ατομικισμού, σταδιακή καθιέρωση του παρασιτισμού, η επικράτηση της κοινωνίας της αγοράς αφενός και ταυτόχρονα η συνεχής και συστηματική επίθεση εναντίον των ελληνικών αξιών ζωής,της παράδοσης και της θρησκείας αυτών δηλαδή που αποτελούν την ταυτότητά μας, από τα εκάστοτε όργανα των εχθρών του ελληνισμού και του πολιτισμού, που σήμερα λέγονται «Νέα Τάξη», «Παγκοσμιοποίηση», και όπως αναφέραμε και πιο πάνω έχουν πλήξει σε σημαντικό βαθμό τον ελληνισμό, οδήγησαν στην Ελλάδα του 2011, στην Ελλάδα που όλα τα Κράτη περιγελούν και φέρνουν ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Όμως, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, ότι μερικές δεκάδες χρόνια παρακμής και καθοδήγησης του ελληνισμού από ανάξιους και ασήμαντους πολιτικούς και πνευματικούς ηγετίσκους δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία του μεγαλύτερου πολιτισμού που πέρασε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία, έστω κι αν φαινομενικά επικρατούν οι ασήμαντοι αλλά και οι καταχθόνιοι εχθροί του. Εμείς είμαστε οι συνεχιστές αυτού του μεγάλου Πολιτισμού.
Έλληνες,
να πούμε φτάνει πια! Δεν πάει άλλο, ως εδώ! Και να δραστηριοποιηθούμε , να συνταχθούμε με τους αγνούς και ανιδιοτελείς αγωνιστές που αγωνίζονται για μια ελεύθερη πατρίδα, για μια μεγάλη και περήφανη Ελλάδα.

Γιάννης Σμυρνιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου