Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…!

Η κατάσταση με τους αλλοδαπούς είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Ανεξάρτητα από το γεγονός της καθημερινής εγκληματικής τους δράσης, το τοπίο δείχνει να φαρδαίνει και πλέον περιλαμβάνει πολλές νέες μορφές αδικημάτων που μέρα με τη μέρα πλήττουν ακόμα περισσότερο την Ελληνική κοινωνία.

Τα περισσότερα απ’ όσα συμβαίνουν δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας διότι τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ με κάθε τρόπο συγκαλύπτουν ή διαστρεβλώνουν σωρεία γεγονότων καθημερινά.

Χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν αρχικά δύο αλλοδαποί, ο ένας από την Ρουάντα κι ο άλλος από το Καμερούν οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 50 euro.
Η έρευνα συνεχίστηκε στο σπίτι που έμεναν στο Γαλάτσι κι εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ολόκληρο εργαστήριο κατασκευής πλαστών χαρτονομισμάτων.
Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν παραχαραγμένα νομίσματα των 20, 50, 100, 200 και 500 euro συνολικής αξίας 1.155.190 euro, όπως επίσης και παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 50 και 100 δολαρίων, συνολικής αξίας 40.000 δολαρίων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραχάραξη κατά συναυτουργία και κατά συρροή από άτομα που ενεργούν καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα.

Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι οι αλλοδαποί στη χώρα μας, αξιοποιούν μέρα με τη μέρα ένα προς ένα τα αδικήματα του κώδικα ποινικής δικονομίας. Η πολιτεία (ποια είναι αυτή άραγε;) συνεχίζει να τους αντιμετωπίζει σαν παρανομούντες Έλληνες πολίτες χωρίς να λαμβάνει στοιχειώδη  μέτρα αντιμετώπισης συνολικά του προβλήματος.

Κραυγές διαμαρτυρίας υψώνονται σ’ όλη την Ελλάδα, αλλά…φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

Οι δημοκράτες άρχοντες έχουν άλλες δουλειές…

Σε συνέχεια του ξεπουλήματος της χώρας, επιμελούνται τη γιορτή της δημοκρατίας του ’74…
Με τους λαθροαπατεώνες θ’ ασχολούνται…;

Παρεμπιπτόντως θυμίζω ότι λίγες μέρες μετά την θλιβερή επέτειο της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, αυτοί που την πούλησαν για να ξαναγυρίσουν, γιορτάζουν τα επινίκια στο Προεδρικό μέγαρο.

Επί του συγκεκριμένου θα επανέλθω…   
   


Γ. Βεργιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου