Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Νέα απαράδεκτη φορολογική επιδρομή



Καθώς η πορεία των εσόδων εμφανίζει την πλήρη εικόνα της οικονομάς που οδεύει στην καταστροφή, η κυβέρνηση συνεχίζει με τη συνεργασία των τοκιστών την ίδια αδιέξοδη τακτική επιβολής νέων φόρων μέχρι την εξόντωση όλων των φορολογουμένων.


Η επιβολή του νέου Φ.Π.Α. στην εστίαση, όπως και του τέλους επιτηδευματιών πράξεις που βρίσκονται στα όρια της ανοχής τόσο των καταναλωτών όσο και των επαγγελματιών, δηλώνουν την απώλεια της αίσθησης πραγματικότητας από μια κυβέρνηση που αρνείται να εξυπηρετήσει τα στοιχειώδη συμφέροντα του ελληνικού λαού. Σημειώνουμε και πάλι, ότι η ίδια κυβέρνηση δε θέλησε να εξετάσει την υπόθεση μείωσης του χρέους, δεν έχει προχωρήσει παρά σε ελάχιστες πραγματικές περικοπές στις σπατάλες ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον να εξετάσει έστω στον φετινό προϋπολογισμό από μηδενική βάση τις δαπάνες.

Η καθολική ύφεση και η κοινωνική αντίδραση είναι πλέον αναμενόμενες. Τα διευθυντήρια που διοικούν την χώρα φαίνεται ότι έχουν επιλέξει την πλήρη υποταγή αδιαφορώντας για κάθε διαφορετική άποψη. Σε αυτή την πραγματικότητα επιβάλλεται η στράτευση κάθε πολίτη σε ένα μέτωπο ανατροπής.

Από το Γραφείο Τύπου



Πηγή: http://www.ethnikometopo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου