Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Μπεγλίτης: "Να ζήσουμε πιο φτωχά"


"Πρέπει να αποδεχθούμε ότι θα ζήσουμε πιο φτωχά, για να δημιουργήσουμε, συλλογικά, τις συνθήκες ανασυγκρότησης."

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Τα Νέα", μιλώντας επίσης για ανάληψη ευθυνών και επώδυνων θυσιών από τον ελληνικό λαό.

Μια δήλωση που προκαλεί αντίδραση και οργή, καθώς τολμά να την ξεστομίζει ένας από 'κείνους που μας κάνουν κάθε μέρα και πιο φτωχούς, ενώ οι ίδιοι ως τώρα δεν έχουν νιώσει την παραμικρή απώλεια. Σαν τις βδέλλες, ζουν από το αίμα του λαού! Ως πότε θα ματώνουν οι πολλοί για να ξεδιψούν οι λίγοι; 

Κόβουν το ρεύμα σε πολύτεκνες οικογένειες και ανάπηρους πολέμου, μειώνουν τις συντάξεις σε άρρωστους γερόντους, κόσμος χάνει καθημερινά τα σπίτια του από τις τράπεζες, λιμοκτονεί, όλο και περισσότερες οικογένειες αγγίζουν το όριο της φτώχειας κι εκείνοι τολμούν να μας λένε πως θα πρέπει να το συνηθίσουμε, ενώ οι ίδιοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;; ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!

Δώστε εσείς πρώτος το παράδειγμα, κύριε Μπεγλίτη, κι ο ελληνικός λαός θα σας ακολουθήσει. Δοκιμάστε πρώτα εσείς, ως ένας εκ των ηγετών αυτού του τόπου, να ζήσετε όπως εμείς και μετά τολμήστε να προβείτε σε τέτοιες δηλώσεις. ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 'ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ! Αντί να ζητείτε, λοιπόν, κάτι τέτοιο, θυσιαστείτε πρώτοι εσείς κι όλοι οι όμοιοί σας δίνοντας την περιουσία σας για την αποπληρωμή του χρέους!

Ατρυτώνη Αθηνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου