Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ψεύτες και υποκριτές.

Απίστευτη αυτοδιάψευση του υπουργού – καθηγητή Βενιζέλου, που λίγο χρόνο πριν δήλωνε ότι η ηλεκτροδότηση είναι ανθρώπινο δικαίωμα και αμέσως μετά το ίδιο πρόσωπο έβαζε το φοβερό χαράτσι με την ευθεία απειλή ότι θα κόψει το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώσει.


Η υπουργός Παιδείας Διαμαντοπούλου, υποστήριζε ως επικεφαλής παιδείας της αντιπολίτευσης ότι η έγκαιρη χορήγηση βιβλίων δεν αποτελεί επιτυχία αλλά αυτονόητη υποχρέωση και ότι πρέπει να προσφέρεται ένας υπολογιστής.
Ως υπουργός Παιδείας κέρδισε το προνόμιο να μην υπάρχουν βιβλία σε κανένα σχολείο για πρώτη φορά στις δεκαετίες από το 1960!

Ο νυν υπουργός Περιβάλλοντος Παπακωνσταντίνου ως υπουργός Οικονομικών είχε πολλές φορές δηλώσει ότι θα παραιτηθεί αν λάβει νέα μέτρα. 
Το έκανε ασφαλώς χωρίς να παραιτηθεί.

Τα περιστατικά δεν σταματούν αλλά αυτό που κυρίως αντιλαμβάνεται κανείς είναι ότι δεν υπάρχει στοιχειώδης αξιοπιστία, στοιχειώδης αξιοπρέπεια, στοιχειώδης συνέπεια. Ας αναλογιστούν όλοι οι Έλληνες, που συνήθως διστάζουν να απορρίψουν τα μεγάλα κόμματα θεωρώντας τα σοβαρά..!!

Η ατμόσφαιρα όλων των ετών που προηγήθηκε και δημιούργησε μια ψευδή εικόνα σοβαρών καθηγητών, πολιτικών με ειδικό βάρος, τεχνοκρατών με βάθος γνώσεων. Μια εικόνα αυθεντίας απολύτως ψευδή. 
Η ψευτιά, η υποκρισία, η θρασύτητα, η κενολογία αυτός είναι ο κόσμος του πολιτικού συστήματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου