Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

«Κολοτούμπα» του Πάνου Μπεγλίτη, ύβρεις κατά πολιτών


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης αποδοκιμάστηκε προχθές έξω από τον Άγιο Δημήτριο της Θεσσαλονίκης από κατοίκους της πόλης. Δικαίως, να ληφθεί υπόψη και η απειλή του στις 17/10 κατά γιατρού στο Κιάτο που του άσκησε κριτική ότι θα... του στείλει το ΣΔΟΕ (!), την οποία πραγματοποίησε στις 21/10! Λίγες ώρες μετά κι ενώ στη διάρκεια των διαμαρτυριών στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε εριστικός (κοιτάξτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία από τις αποδοκιμασίες για να καταλάβετε), απαντώντας και χειρονομώντας προς το πλήθος, ο υπουργός δήλωσε στη διάρκεια επίσκεψής του σε στρατόπεδο στη Νέα Σάντα Κιλκίς:
 
«Δεν έχω πρόβλημα με τις διαμαρτυρίες του κόσμου γιατί είμαι πολιτικός. Τις καταλαβαίνω απόλυτα... Δεν είμαι πολιτικός που φροντίζω το πολιτικό μου προφίλ, ούτε με ενδιαφέρει αν τσαλακώσω το πολιτικό μου προφίλ. Αντιλαμβάνομαι τους συμπολίτες μου σε όλη την Ελλάδα και εδώ στη Θεσσαλονίκη».

Δεν πέρασαν όμως 24 ώρες και ο κ. Μπεγλίτης, έκανε μια "κολοτούμπα" και το έριξε σε δηλώσεις του τύπου που κάνουν συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησε για «καθοδηγούμενες διαμαρτυρίες» και «αβγό του φιδιού» σχολιάζοντας τις εντονότατες αποδοκιμασίες εναντίον του, έξω από τον Άγιο Δημήτριο. Προσέξτε: «Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, οι πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης πρέπει να καταδικάσουν φαινόμενα κοινωνικού και πολιτικού χουλιγκανισμού που δηλητηριάζουν την κοινωνία και ουσιαστικά ανοίγουν το δρόμο σε εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας. Δεν πρέπει, με άλλα λόγια, να θρέψουμε ένα αυγό του φιδιού στη χώρα μας. Και χθες δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη, έξω από τον Άγιο Δημήτριο είδαμε ορισμένες τέτοιες συμπεριφορές. Είδαμε αβγά του φιδιού», δήλωσε ο Πάνος Μπεγλίτης.

Και συνέχισε να προκαλεί με αλαζονεία, αποδίδοντας τις αποδοκιμασίες σε «εσμό παραστρατιωτικών, παραθρησκευτικών και παρακρατικών οργανώσεων». Το έχει με τους «παρακρατικούς» ο Πάνος Μπεγλίτης. Άλλωστε, έτσι είχε αποκαλέσει στη Βουλή και τους Έλληνες που πολέμησαν στην Κύπρο κατά του Αττίλα, ασεβώντας στη μνήμη των πεσόντων υπέρ πίστεως και πατρίδος. Την ίδια ώρα, στο MEGA (παρακαλώ...), έπαιζε θέμα σύμφωνα με το οποίο, την ώρα που το υπουργείο Εθνικής Άμυνας περικόπτει δραστικά τις αποδοχές των εν ενεργεία αξιωματικών (κάτι που συμβαίνει και με τους απόστρατους), πληρώνει ένα σεβαστό ποσό για οδοιπορικά πολιτικών υπαλλήλων του, που είναι αποσπασμένοι σε πολιτικά γραφεία! Ημέρες (ζοφερές) ΠΑΣΟΚ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου