Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ....

Και για τους άλλους, που έκαναν και κάνουν
πως δεν καταλαβαίνουν. 
Η ολοκληρωθείσα ψηφοφορία στην ελληνική (;;;) Βουλή ήταν η τελευταία ουσιαστική πράξη της. Κανείς πλέον δεν πρόκειται να τους "ενοχλήσει", ζητώντας τους να ψηφίσουν δυσάρεστα για την Ελλάδα και τους Έλληνες μέτρα. Κανείς δεν πρόκειται να τους απασχολήσει καν βάζοντάς τους να διαβάζουν βαρετά κείμενα προτάσεων, νόμων και νομολογιών.

Προχθές και χθες ψήφισαν...
- "ΝΑΙ" στην αυτοαναίρεσή τους.
- "ΝΑΙ" στην υπαγωγή του έργου τους σε εξωθεσμικούς παράγοντες.
- "ΝΑΙ" στη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων τους στους αλλοδαπούς επιτρόπους.
Τελικά ψήφισαν "ΝΑΙ" στη δουλεία της Ελλάδος και των Ελλήνων.


Οι υπόλοιποι βουλευτές, όπως και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, απλά παρακολουθούσαν τη μετατροπή της χώρας από κυρίαρχη οντότητα σε αποικία υπερεθνικών οργανισμών.

Η εκτελεστική εξουσία (κυβέρνηση και τα όργανά της) συμμετείχε ενεργά στην προδοσία, έχοντας προετοιμάσει το ψηφισθέν νομοσχέδιο και φροντίζοντας για την παύση όλων των αντιρρήσεων, αλλά και την καταστολή κάθε αντίδρασης.

Η δικαστική εξουσία, η υποτιθέμενη ανεξάρτητη, απείχε ως απαθής και άβουλος θεατής στην πρωτοφανή αυτή συνταγματική εκτροπή και συμμετείχε ενεργητικώς στη σύνταξη του νομοσχεδίου μέσω εκπροσώπων και οργάνων της.

Όλες οι προαναφερόμενες "εξουσίες" είναι επίορκες και ένοχες προδοσίας (ενεργητικής-παθητικής) μέσω των φορέων τους και των προσώπων που τις εκφράζουν.

Οι αλλοδαποί επίτροποι-επιτετραμμένοι, οι οποίοι ανέλαβαν ή θα αναλάβουν με οποιονδήποτε τρόπο τη σύνταξη-εκτέλεση-εφαρμογή αυτού (ή άλλου) προγράμματος, που δε θα έχει τη νομιμοποίηση του ελληνικού λαού και συντάγματος, ή που παρανόμως εργαστούν με οποιονδήποτε τρόπο προς αυτόν το σκοπό, είναι ένοχοι (εχθρικών ενεργειών) έναντι των Ελλήνων και της Ελλάδος.


ΚΟΥΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου