Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Συμφωνεί με τους αγανακτισμένους της Wall Street αλλά…στέλνει τα ΜΑΤ

Ο ΓΑΠ μιλά για "παγκόσμια διακυβέρνηση" 
και... συμφωνεί με τους αγανακτισμένους της... Wall Street
Ολοκληρώνονται σήμερα, στο Λασίθι της Κρήτης, οι εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, υπό την προεδρία του "σοσιαλίσταρου" Γιώργου Παπανδρέου, που ως θέμα έχει την αραβική άνοιξη.
Και την ίδια στιγμή που στο Λασίθι έπεφτε ξύλο μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, που είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα προσαγωγές και συλλήψεις, ο Έλληνας πρωθυπουργός έλεγε στους "συντρόφους" του που ίσως "θρηνούσαν" για το τέλος συν-σοσιαλιστών όπως ο Καντάφι και ο Μουμπάρακ: «Η Σοσιαλιστική Διεθνής θεωρεί τη μεταρρύθμιση της παγκόσμιας διακυβέρνησης και του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος ως βασική της προτεραιότητα, με την οποία συμφωνούν πολλοί από τους διαδηλωτές στη Γουόλ Στριτ και σε πολλές άλλες μεγάλες πόλεις. Επειδή αυτές οι διαδηλώσεις εκφράζουν κάτι το ευρύτερο: δεν αρκεί να αλλάξουν οι κοινωνίες και οι χώρες μας. Πρέπει να αλλάξουμε μια ευρύτερη κοινωνία, το σημερινό παγκόσμιο χωριό μας.»

Τώρα πώς γίνεται ο ΓΑΠ να συμφωνεί με τους αγανακτισμένους της Wall Street αλλά να στέλνει τα ΜΑΤ να δείρουν τους Αγανακτισμένους του Συντάγματος, είναι κάτι που δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Προφανώς χρειάζεται να είναι κανείς σοσιαλιστής για να το καταφέρει. Εκτός αν τους δέρνει, επειδή τους "αγαπάει" και θέλει να τους ... παιδεύει!

Πέραν αυτού όμως ο πρωθυπουργός μας και πάλι μας εντυπωσίασε. Σε τρείς προτάσεις κατάφερε να χωρέσει τις λέξεις: "Διεθνής", "Παγκόσμια διακυβέρνηση", "παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα", "παγκόσμιο χωριό".  Αυτό αν μη τι άλλο αποδεικνύει την κατεύθυνση προς την οποία σκέφτεται ο άνθρωπος. Και μετά όταν τον ρωτούνε εδώ για εθνική κυριαρχία, μας λέει ότι δεν παρέδωσε τίποτε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου