Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η υποταγή των κρατών της Ευρώπης

Αποκαλυπτικό Δημοσίευμα

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraf αποκαλύπτει δεκασέλιδο σημείωμα του Γερμανικού υπουργείου εξωτερικών, σύμφωνα με το οποίο οι Βρυξέλλες με την αποφασιστική ισχύ του Βερολίνου, θα επιβάλλουν κυρώσεις και στη συνέχεια τον πλήρη έλεγχο των κρατών, ακόμα και μεγάλων κρατών, σε ένα κοινό κράτος οικονομικά και πολιτικά.

Έτσι, από τον δημοσιονομικό και οικονομικό έλεγχο, θα περάσουμε στην πλήρη ενοποίηση, σχέδιο που συνεπάγεται την πλήρη αφαίρεση της κυριαρχίας και τη δημιουργία μιας οικονομικής αυτοκρατορίας όπου η ελληνική επαρχία, καμία απολύτως αρμοδιότητα δεν θα διαθέτει.

Ο στόχος είναι σαφής και διευκολύνεται από τα κόμματα του συστήματος που μπροστά στο δέλεαρ της εγκάθετης εξουσίας τους δεν διστάζουν να το προωθήσουν. Ο υπερεθνικός σχεδιασμός ενός κράτους- τέρατος δεν χρειάζεται πλέον, όπως φαίνεται ούτε τα προσχήματα περί ισοτίμων οργάνων, κοινών αποφάσεων, η δομική κρίση που οι αγορές προξένησαν και από την οποία επιχειρούν να ωφεληθούν, είναι η μεγάλη ευκαιρία για την υλοποίηση των σχεδίων με την άγνοια, ή την παθητική στάση των λαών.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να κατανοήσουμε ότι το Εθνικό Κράτος, σε υγιείς βάσεις είναι η μόνη διέξοδος πριν οδηγηθούμε σε μια νέα μορφή, ρωμαιοκρατίας, φραγκοκρατίας ή χρεοκρατίας. Όσες πολιτικές δυνάμεις : Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟΚ., ΛΑ.Ο.Σ, Δημοκρατική Αριστερά, Δημοκρατική Συμμαχία, αλλά και πολλοί παραπλανηθέντες εθνικιστές που συγχέουν το όραμα της Ευρώπης των εθνών με το σημερινό τερατούργημα, εξυπηρετούν την σύντομη υποδούλωση της πατρίδας και την μακροπρόθεσμη υπονόμευσή της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου