Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

“Αν θες να δεις τα δόντια του διαβόλου κάνε τον να γελάσει”…


του Γιάννη Βασιλακόπουλου
Η συμμορία Παπανδρέου – Βενιζέλου- Παπαδήμου – τρόικας δεν είναι μόνο συμβολικά δολοφονική για την Ελλάδα στο επίπεδο του ότι εξυπηρετώντας δουλικά τις επιβουλές των άθλιων αφεντάδων της σκοτώνει την Ελπίδα της κοινωνίας και την προοπτική της πατρίδας μας.
 
Αυτοί οι ληστοσυμμορίτες είναι και επί της ουσίας οι αυτουργοί για τους φυσικούς θανάτους εκατοντάδων Ελλήνων που προκύπτουν από την αλματώδη αύξηση των αυτοκτονιών στη χώρα αλλά και από την νέα εφιαλτική μόδα:

Πολλοί συμπατριώτες μας επιδιώκουν να μολυνθούν από το θανατηφόρο ιό του AIDS για να γίνουν δικαιούχοι του σχετικού επιδόματος. Σε αυτό το σημείο τους έφερε ο προδότης Παπανδρέου, ο κατοχικός πρωθυπουργός Παπαδήμος και ο “επερχόμενος» Βενιζέλος.

Κάθε κομμάτι του απερχόμενου σάπιου πολιτικού συστήματος έχει συγκεκριμένες ευθύνες με όνομα κι επώνυμο. Ο Γιώργος Παπανδρέου βαρύνεται με την εσχάτη προδοσία της παράδοσης της πατρίδας μας στην τρόικα των λοποδυτών αφού πρώτα ανέτρεψε με δόλο μια εκλεγμένη Ελληνική κυβέρνηση και υπέκλεψε την ψήφο των πολιτών με το μεγαλύτερο ψέμα της Μεταπολίτευσης, “Λεφτά υπάρχουν”, παίζοντας ευθέως το παιχνίδι των Αμερικάνων, ενώ υπήρχε κι ακόμη υπάρχει άλλος δρόμος.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βαρύνεται με το ότι η ακόρεστη δίψα του για εξουσία τον οδήγησε σε μια συνολική “πλαστοπροσωπία” του χαρακτήρα και των προθέσεων του, ώστε να γίνει … πειστικός ως “σωτήρας” της χώρας. Κάτω από το πατριδόφρων προσωπείο κρύβεται η σταλινικού τύπου “παντογνωσία” του που αποκαλύπτεται κάθε φορά που μας κουνά σαν τον “πατερούλη” το χοντρό του δάχτυλο. Για αυτόν ισχύει το ρητό : “Αν θες να δεις τα δόντια του διαβόλου κάνε τον να γελάσει”…

Για τον Λουκά Παπαδήμο τι να πούμε; Ήταν – και είναι – υπάλληλος των εχθρών μας, αυτών που απαιτούν την Εθνική μας ταπείνωση, λίγο πριν οι ίδιοι καταρρεύσουν. Συνέβαλε στο ανοσιούργημα της εισόδου μας στο εξ’ αρχής σαθρό οικοδόμημα του Ευρώ με πλαστά στοιχεία.

Τώρα ήρθε ως επί της ουσίας κατοχικός πρωθυπουργός.

Όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βαρύνονται που συντήρησαν αυτό το πολιτικό καρκίνωμα επί 38 συναπτά έτη.

Η Ελληνική αριστερά με την πολύχρονη δήθεν προοδευτική προπαγάνδα της που εξαπλώθηκε δικτατορικά σε όλα τα κύτταρα της κοινωνίας, της εργασίας, του πνεύματος και της διανόησης ευθύνεται για τον σκοταδισμό που οδήγησε στην πλήρη απαξίωση των θεσμών και των αξιών.

Τέλος αυτή η πολύφερνη “φιλελεύθερη πτέρυγα” της Νέας Δημοκρατίας δουλικά υποταγμένη στις βουλές των βρώμικων Ευρωπαίων τοκογλύφων αποτελεί μια φράξια δίχως πολιτικό λόγο που ψάχνει να βρει αιτία ύπαρξης γατζωμένη στη φούσκα των αγορών, συμπράττει σε πολύ μεγάλο μέρος στην προσπάθεια παράδοσης της πατρίδας στους Ευρωπαίους απατεώνες. Το εμετικό χαμόγελο των καλοντυμένων εκπροσώπων της θα κοπεί όταν σε λίγους μήνες, οι πατριωτικές δυνάμεις θα λάβουν με την μόνη δημοκρατική οδό, που είναι οι εκλογές, ρόλο ρυθμιστή στα πράγματα. Ίσως τότε αυτοί οι “φιλελεύθεροι σκλάβοι των αγορών” κατανοήσουν πως πίσω από τους αριθμούς που αναλύουν “ανησυχούντες”, πίνοντας ουίσκι στα μπαρ της Πλατείας Κολωνακίου, υπάρχουν άνθρωποι που φέρουν την βαρύτερη σφραγίδα στη γη. Αυτή του Έλληνα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου