Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Οι συγκάτοικοι της Βοστώνης

Η επιβολή ξενοκίνητων κυβερνήσεων, στην Ελλάδα - είτε με την πλάνη των εκλογών του 2009, είτε με την υπό την λαιμητόμο δημιουργηθείσα κυβέρνηση Παπαδήμου- επιχειρεί να μεταθέσει, για λίγο, χρονικά την ομολογία αποτυχίας του σαθρού, όσο και παράλογου, οικοδομήματος της Ευρωζώνης. Αρκεί η διατύπωση μερικών λογικών ερωτημάτων που κανείς από τους Κολεγιόπαιδες του απερχόμενου πολιτικού συστήματος δεν τολμά να απαντήσει για να έρθει στο προσκήνιο το πόσο απροκάλυπτα θέλουν να εγκλωβίσουν την Ελλάδα στα δικά τους αδιέξοδα οι ντόπιοι εντολοδόχοι των αδύναμων αφεντάδων της Ευρώπης. Αν δεν συνέβαινε αυτό η Πατρίδα μας δεν θα είχε πέσει ποτέ στα γαμψά νύχια της φαμίλιας Παπανδρέου, δεν θα βίωνε την «μεταπολιτευτική» φιλοσοφική δικτατορία της αριστεράς, που επιχείρησε να διαβρώσει τον συνεκτικό ιστό της Εθνικής συνείδησης της κοινωνίας μας, δεν θα είχε γίνει ποτέ «Χλεύη των ηττημένων»...


Ποιος, άραγε, χάρισε για παράδειγμα τις υπερτριπλάσσιες, του φερόμενου Ελληνικού χρέους, πολεμικές αποζημιώσεις, στους κίνσορες του τέταρτου Ράιχ, για να μας κουνούν σήμερα αναιδώς το δάχτυλο; Η απάντηση έχει ονοματεπώνυμο: Ο Σημίτης, για να συμπληρώσει το ψηφιδωτό των προυποθέσεων για να μπούμε στην σώτήρια, τάχα, ζώνη του ευρώ – που 10 χρόνια αργότερα οδήγησε την κοινωνία στην απόλυτη φτώχεια και το Εθνος στην προσωρινή ταπείνωση. Ο ίδιος θέλησε απροκάλυπτα να επιτύχει τον αφελληνισμό, την αποθρησκειοποίηση και την αποιδεολογικοποίηση των πάντων. Άξιος λοιπόν ο μισθός του από τους Γερμανούς πατρώνους του.

Ποιος ενοχλείτο αν η Ελλάς, ιδία δυνάμει εξωρύγνυε τα κυττάσματα του Πλούτου στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος. Μα φυσικά ο Αμερικανικός Παράγοντας. Και ποιον τοποθέτησε ως τοποτηρητή των επιβουλών του; Κι εδώ η απάντηση απλή : Τους «συγκατοίκους της Βοστώνης», Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά. Ο πρώτος ακύρωσε την ζωογόνο προσέγγιση με τη Ρωσία και την Κίνα, που θα έκοβε το ... βήχα στους προκλητικούς Τούρκους, στο Αιγαίο και τη Θράκη, κι ο δεύτερος κοιτούσε απαθής το αντεθνικό σχέδιο να ξετυλίγεται διότι ακόμη περιμένει να πάρει ... μέρος του μεζέ.

Το όραμα αυτών των δύο επικίνδυνων «παιδιών του σωλήνα» είναι να «δανειζόμαστε με φτηνό επιτόκιο» μη κάνοντας ρούπι από την Αμερικανική επιρροή - η οποία τους επέβαλε εδώ και τους σαγηνεύει.

Το δικό μας όραμα είναι μια ανεξάρτητη, κυρίαρχη Πατρίδα που θα ρυθμίζει μόνη της τις συμμαχίες της με τις αναδυόμενες δυνάμεις του πλανήτη κι όχι με τα ετοιμοθάνατα άλογα της γης.

Δεν θα είναι όμηρος στα μπουλούκια των λαθρομεταναστών που συνιστούν καραβάνια του εγκλήματος και θα σπάζει το δάχτυλο όσων της το προτείνουν επιδεικτικά. Μια πατρίδα που θα ζει ως ισχυρός περιφερειακός παίκτης από τη γεωστρατηγική της θέση.

Αυτή η μοίρα αξίζει στην Ελλάδα. Σ’ αυτήν την Ελλάδα δεν χωρούν μαριονέτες σαν τους συγκάτοικους της Βοστώνης. Είναι η βαθειά αναπνοή σύσσωμου του Έθνους που θα τους διώξει μακριά σε τρεις μήνες από σήμερα!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου