Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Τα αποτελέσματα του ενδοτισμού



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Τούρκοι καίνε τα δάση μας. Και αυτό, ομολογημένο πλέον από τα πιο επίσημα χείλη, δε γεννά απλώς ερωτηματικά, αλλά συγκροτεί την ανάγκη να απολογηθούν όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, που σίγουρα γνώριζαν αυτή την ταπεινωτική πραγματικότητα απέναντι στον Λαό, το Έθνος και την Ιστορία. 

Οι "γραφικοί" δικαιώνονται. Κι εδώ που φτάσαμε, δεν αρκούν τα διπλωματικά διαβήματα και οι ρηματικές διακοινώσεις. Το βαθύ κράτος της Άγκυρας, με ευθύνη των πολιτικών δυνάμεων του κατεστημένου, έκανε κουμάντο στα ελληνικά πράγματα. Συνομιλούσε με ενδοτικές κυβερνήσεις και χειραγωγούσε τις ελληνοτουρκικές σχέσεις σε ένα πλαίσιο απολύτως βολικό για τους Γκρίζους Λύκους και τις επιβουλές των γερακιών της Άγκυρας. 
Η "κυβέρνηση" Παπαδήμου και οι εγκληματικοί εταίροι της (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) οφείλουν για μία και μοναδική φορά να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, πριν καταρρεύσουν, και να γνωρίζουν πως η διεκδικητική διπλωματία ενός Έθνους όσο περήφανο και ιστορικό είναι το ελληνικό, δεν μπορεί να εξαντλείται σε διευκρινιστικές ερωτήσεις που θυμίζουν περισσότερο πρόσκληση σε φιλολογικό τσάι.

Γραφείο Τύπου


1 σχόλιο:

  1. ΡΕ, ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΜΑΑΑΑΣΣΣΣ!!! ΑΝΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ, Ε; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ "ΖΕΣΤΑΝΟΥΜΕ" ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;; Ε; ΓΙΑΤΙ;;; ΛΕΩ ΤΩΡΑ... ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή