Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η αθλιότητα των ελλήνων πολιτικών δεν έχει όρια


Του Εμ. Κώνστα



Δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης, ούτε ένας αδαής πλέον σε αυτό τον τόπο, να μην γνωρίζει ότι σε μεγάλη πλειοψηφία οι έλληνες πολιτικοί έχουν αποκτήσει πλούτο από την ενασχόλησή τους με τα κοινά. Οι πλούσιοι έλληνες πολιτικοί, που παραμένουν ή αποσύρονται, που φροντίζουν να διασφαλίσουν την διαδοχή τους, έχουν νυμφευτεί πλούσιες νύφες, έχουν «εργαστεί» σκληρά ή έχουν «κληρονομήσει», όλοι τους μας είναι γνωστοί. Άθλιοι διαχειριστές της αμαρτωλής εξουσίας, καλοπληρωμένοι και μονίμως διαμαρτυρόμενοι ότι δήθεν οι αποζημιώσεις δεν επαρκούν, έχουν πλουτίσει σε μια χώρα όπου οι άστεγοι πολλαπλασιάζονται κάθε μέρα, οι πολλοί συνταξιούχοι υποφέρουν, οι άνεργοι ξεπερνούν κάθε προηγούμενο το αίσχος σας δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Η αυτοδιοίκηση που οφείλει περισσότερα από 60 δισεκατομμύρια, οι προμήθειες άμυνας που δεν μπορούν ούτε να εκτιμηθούν, τα ολυμπιακά έργα, τα μεγάλα έργα της δεκαετίας του’90 και του ΄2000, τα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου, των ομολόγων, οι επιχειρήσεις που συστήθηκαν μόνον για διορίζουν, όλα είναι γνωστά αφού δεν απαιτείται νομική τεκμηρίωση για να καταλάβεις, ποιος πήρε τα χρήματα.

Δεν θα ξεχάσουμε , δεν θα αδρανήσουμε. Όπου , όποτε και όπως μπορούμε οφείλουμε να ενεργήσουμε. Δεν είναι δυνατόν καμία ρύθμιση, να επιτρέπει την διαιώνιση του εγκλήματος.

Το σύστημα έχει τη νομική του βάση, έχει τη δική του δικαιακή αντίληψη, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχτούμε κανένα τέτοιο κανόνα. Δεν είναι δυνατόν να παραμένουν ατιμώρητοι και να συνεχίζουν να ευρίσκονται στην ευχάριστη ατμόσφαιρα του πλούτου τους, αυτοί που ρήμαξαν την πατρίδα και την κοινωνία.

Είναι θέμα συνείδησης και όρος εθνικής επιβίωσης οι κλέφτες, οι αχρείοι πολιτικοί που είναι πάρα πολλοί να λογοδοτήσουν.


1 σχόλιο:

  1. Τους χρυσοπληρώνουμε για να μας καταστρέφουν , καταπιέζουν , εκβιάζουν και λοιδωρούν ! Ποιοί ;
    οι ανάξιοι , οι διεφθαρμένοι , οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !Αυτοί που έφτιαξαν νόμους για να μένουν στο απειρόβλητο , που κατασπαταλάνε τον ιδρώτα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού ,και παίρνουν εντολές από τα κέντρα του εξωτερικού για να μας διαλύσουν ! Το σύστημα όμως που τους δημιούργησε και τους στηρίζει είναι σαθρό και ΓΡΗΓΟΡΑ θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη , παρασύροντάς τους στη λάσπη εκεί που αρμόζει σε χοίρους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή