Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΔΙΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

Το πρωί της Παρασκευής 
στο Ναυτοδικείο του Πειραιά, 
είμαστε όλοι Κατηγορούμενοι 
από το Σύστημα της Διαφθοράς 
και της Εθνικής Προδοσίας!



του Γιώργου Βεργιάννη


Δεν δικάζονται αύριο μόνο οι ΟΥΚάδες μας, τα επίλεκτα παιδιά μας, αλλά μαζί κι όλα όσα εκπροσωπούν. Η αγάπη και η αφοσίωση στην Πατρίδα, η πίστη στο Έθνος και στη φυλή, η προστατευτική τους αγκαλιά στο λαό. Η ασπίδα του Έθνους μας.

Για τους βρωμερούς Εθνομηδενιστές και τις  μεθοδεύσεις τους για τους οποίους οι περισσότεροι λένε ότι δεν ξέρουν τι κάνουν, εγώ πολύ απλά λέω ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Και το κάνουν ψυχρά και μεθοδικά.

Δείχνουν φοβισμένα ανθρωπάκια που πίσω από τις φτηνές τους νομοθετικές αναλύσεις, καλούν να παραστούν ως πολιτικοί ενάγοντες στη δίκη, αλλοδαποί και μάλιστα από χώρες εχθρικές!

Η οικονομική και κοινωνική δραματουργία είναι μια τραγική πραγματικότητα. Παραδομένο το σύστημα στα χέρια της κάθε λογής αριστερής διάθεσης, αποσπονδυλώνει τον εθνικό κορμό και τον ετοιμάζει να υποστεί αμαχητί το μέγα δράμα.
Δυστυχώς, στην Πατρίδα μας Νόμος είναι το «δίκιο»της αριστεράς…

Στο  Ναυτοδικείο, η επίλεκτη στρατιωτική μας μονάδα είναι κατηγορούμενη γιατί υπάρχει και  τολμάει να υπερασπίζεται το Έθνος!

Την ίδια ώρα οι χυδαίοι «δημοκράτες», αφήνουν ελεύθερους τους αλλοδαπούς εμπόρους ναρκωτικών και τους φοροκλέφτες των εκατομμυρίων ευρώ έναντι συμβολικών  χρηματικών εγγυήσεων, γελοιοποιώντας κάθε έννοια δικαίου και εθνικής αξιοπρέπειας.
Νομιμοποιούν σωρηδόν λαθροειβολείς, σκορπούν ιθαγένειες, κατασκευάζουν λαθρονόμους, καταδιώκουν Πατριώτες και εν τέλει εκποιούν την Ελλάδα...  

Είναι δύσκολο να ερμηνεύσει κανείς τις τόσο βρώμικες συνειδήσεις τους.
Κι ίσως να είναι πολυτέλεια η προσπάθεια να ερμηνεύουμε  τις πράξεις των Εφιαλτών,  που πιθανόν να καθοδηγούνται από τα διάφορα κόμπλεξ τους κι από τον ίδιο τους το φόβο.
Ο καθημερινός τους «Εφιάλτης» είναι οι Έλληνες που με το σπαθί στο χέρι και τη γαλανόλευκη να κυματίζει τους κυνηγούν. Κι αυτοί τρέχουν να κρυφτούν σαν τα ποντίκια στις τρύπες τους.
Όσο νιώθουν ότι περνάει απ’ το χέρι τους κι η παραμικρή δυνατότητα καταστροφής αυτού του τόπου, δεν διστάζουν να την πραγματοποιήσουν. Δεν υπάρχει γι αυτούς δεύτερη σκέψη.
Απλώνουν τα βρώμικα χέρια τους κι ότι προλάβουν, διαλύουν.
Είναι διαχρονικές η πρακτικές τους. Τις συναντάμε σε κάθε σελίδα της Ελληνικής ιστορίας. Όπου αναφέρονται αυτοί,  υπάρχει δίπλα και μια προδοτική τους πράξη.

Μπολσεβίκοι, Μικρά Ασία, δεκαετία του ’30, Έπος του ’40, συνεχώς κι αδιάκοπα,  Μεσοπόλεμος, Συμμοριτοπόλεμος, μεταπολεμική περίοδος, μεταπολίτευση, συνέχεια – συνέχεια  - συνέχεια μέχρι τώρα. Παντού προδοσίες. Παντού Προδότες. Πήλιο Γούσηδες και Εφιάλτες!
Τα γράφουν μόνοι τους και τα διατυμπανίζουν.
Μια αναδρομή στα αρχεία του Ριζοσπάστη αρκεί για να πειστεί και ο πλέον δύσπιστος.

Αυτοί λοιπόν οι προδότες που έχουν υποκαταστήσει το Σύνταγμα του κράτους και το Δίκαιο, αποτελούν το δεκανίκι και όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων. Φυσικά και της ξενόδουλης τωρινής.

Θα έρθει η ώρα της δικαιοσύνης και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Και συμπτωματικά θα υπάρχει έλλειψη σε κάψουλες Υδροκυανίου…
Θα υποστούν τις συνέπειες.
Ας το θυμούνται…!  


Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Ναυτοδικείο του Πειραιά δικάζουν όλους τους Έλληνες…

Σε μία «οικοδομημένη εν βυθώ δίκη» προσάγουν και  πάλι την Ελλάδα σιδηροδέσμια διότι… Αντέχει!  
  

Το πρωί δικάζεται το Έθνος στο πρόσωπο των ηρωικών του Παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου