Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η τρόικα μας ζητά να ξεχάσουμε... τη ζωή μας!


Τα κόμματα της Δεξιάς, αντιμέτωπα 
με τις εθνικές τους ευθύνες αλλά και την ιστορία

Τα θέλουν ΟΛΑ και τα θέλουν ΤΩΡΑ: τη ζωή μας, τη γη μας και την κυριαρχία μας. 
Η τρόικα ζητά από την ελληνική κυβέρνηση ένα σωρό νόμους και μάλιστα με διακομματική συναίνεση, εν όψει της επίσημης προσφοράς για το PSI αλλά και της δόσης του Μαρτίου.
 
Ζητούνται λοιπόν έγγραφες δεσμεύσεις, αλλά και ψήφιση νόμων, ενόψει του Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας, την εκκίνηση της προσφοράς για το PSI (13 Φεβρουαρίου) και την 28η Φεβρουαρίου (απόφαση καταβολής της δόσης του Μαρτίου).

Τι ζητά λοιπόν η απεχθής στο μέσο Έλληνα τρόικα: να προχωρήσουν με νομοθετικές ρυθμίσεις τα μέτρα που αποφασίστηκαν τον Νοέμβριο, αλλά δεν έχουν ακόμα «τακτοποιηθεί», όπως η μείωση στις επικουρικές συντάξεις, τα μέτρα σε ΔΕΚΟ, οι αντιλαϊκές παρεμβάσεις στη διάθεση των φαρμάκων, φάρμακα και στην υγεία, τα μέτρα για τις τράπεζες, αλλά και πρόσθετα μέτρα για να κλείσουν οι μάυρες τρύπες στο ΑΕΠ, των ετών 2010 & 2011.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος είπε χθες το βράδυ χθες στη Βουλή, ότι επίκειται συμφωνία για τους μισθούς στονξ ιδιωτικό τομέα, όπως και η «μεταρρύθμιση» (έτσι αποκαλούν το ψαλίδισμα) στις επικουρικές συντάξεις, μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, παρεμβάσεις στις εξοπλιστικές δαπάνες (που θα αφήσουν τη χώρα μας ανοχύρωτη), μεταξύ άλλων, όπως είναι η αξιολόγηση του προσωπικού του Δημοσίου, με σκοπό φυσικά τη μείωση του δημόσιου τομέα.

Προσέξτε τώρα: υποχρεώνουν τα κόμματα να συναινέσουν σε ένα άκρως ταπεινωτικό μνημόνιο, ειδικά για το PSI, το οποίο θα περιλαμβάνει τον κατάλογο των προαπαιτούμενων δράσεων και οι οποίες θα πρέπει να αναληφθούν πριν ξεκινήσει η επίσημη διαδικασία του PSI, στις 13 Φεβρουαρίου. Με λίγα λόγια, όλα αυτά θα έρθουν στη Βουλή άμεσα για ψήφιση. Και εδώ, όλοι στη χώρα μας θα παρακολουθούν για να δουν ποιος θα συναινέσει σε όλα αυτά, αποδεχόμενος την ταπείνωση της χώρας. Και όλα αυτά, ενώ συνεχίζεται η διαπραγμάτευση για το μεγάλο μνημόνιο, που θα έρθει (;) στη Βουλή λίγο πριν το καλοκαίρι και θα υποδουλώσει τις επερχόμενες γενιές για πάντα στους κερδοσκόπους και στις γερμανικές τράπεζες. Αυτός τουλάχιστον είναι ο σχεδιασμός του συστήματος.

Αυτά προβλέπουν οι διάφορες «λέσχες» για εμάς. Το αν θα τα δεχτούμε, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ένα ηχηρό ΟΧΙ, που θα στείλει τους κερδοσκόπους στο καναβάτσο, είναι στο χέρι μας. 
Ας μην περιμένουμε από τα κόμματα πράγματα που δεν θα δούμε ποτέ.

1 σχόλιο:

  1. Εγώ συμφωνώ απόλυτα, ότι θα πρέπει, να πληρώσουν όλα τα χρέη, όλοι εκείνοι, οι πολιτικοί και οι συνεργάτες τους, που έκλεψαν όλο το δημόσιο χρήμα, για να κερδοσκοπήσουν σε βάρος, του Ελληνικού λαού και των συμφερόντων του Ελληνικού κράτους , καθώς δε και σε βάρος των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και των πλούσιων ορυκτών και των πετρελαίων που διαθέτει η χώρα μας, για δικό τους και μόνο προσωπικό τους όφελος.
    Δυστυχώς, όμως για την ώρα, μας κυβερνούν προδότες πολιτικοί, που χαντακώνουν, και συνεχώς ζημιώνουν, την χώρα μας, συνεχώς και ασταμάτητα, χωρίς κανένα έλεος, και για κανένα Έλληνα πολίτη. Θα αλλάξουν ευνοϊκά για όλους μας, όταν θα αλλάξουν όλοι αυτοί, που μας κυβερνούνε, και να προκηρυχθούν, άμεσες εκλογές, που θα αλλάξουν την παρούσα ζημιογόνα πολιτική, με σωστούς πολιτικούς, που θα υπολογίζουν σωστά και δίκαια, όλους τους Έλληνες πολίτες , και που θα μας βγάλουν με σιγουριά, από την οικονομική κρίση, και από τα χρέη, που μας φόρτωσαν τόσο άδικα, και όλοι οι προηγούμενοι κυβερνήτες, που κυβέρνησαν, και με μοναδικό σκοπό να κερδοσκοπήσουν, για δικό τους οικονομικό όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή