Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Τιμούν έναν τιποτένιο και διεστραμμένο μηδενιστή


Το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αυτοδιασύρεται, επιβραβεύοντας 
την παρακμή και το βούρκο

Σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, «βραβεύεται» ο Γάλλος ευρωβουλευτής και επικεφαλής στο ΕΚ των Πρασίνων, Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το σκεπτικό της βράβευσης, αναφέρεται σε «υπηρεσίες που έχει προσφέρει στη χώρα μας τα τελευταία έτη». Οι προφανώς αριστεριστές πανεπιστημιακοί που έκαναν αυτή τη γελοία επιλογή, δεν έλαβαν υπόψη τους ένα σωρό πράγματα. Έμειναν στην κριτική που άσκησε το απομεινάρι αυτό του γαλλικού Μάη του '68, στο Παρίσι και στο Βερολίνο για το ότι, την ώρα που ζητούσαν σκληρά μέτρα από την ελληνική κυβέρνηση, προωθούσαν υποκριτικά στην Αθήνα αγορές οπλικών συστημάτων.


Ο εβραϊκής καταγωγής Κον Μπεντίτ, είναι θερμός υποστηρικτής της τουρκικής ένταξης στην ΕΕ. Φαίνεται ότι δεν έχει ακούσει τίποτα για την κατοχή τμήματος της Κύπρου, ενός κράτους-μέλους της ΕΕ, από τον τουρκικό στρατό, αλλά και τον εποικισμό της. Φαίνεται ότι δεν έχει ακούσει τίποτα για το δράμα του κουρδικού λαού και των αναρίθμητων μειονοτήτων, εθνικών και θρησκευτικών, που διαβιούν στην τουρκική επικράτεια. Όμως, έχει επιχειρηματολογήσει υπέρ της άρσης του οικονομικού αποκλεισμού της κατεχόμενης βόρειας Κύπρου, αλλά και υπέρ και της αναγνώρισης των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Μιλώντας στο Euronews στις 8 Νοεμβρίου 2011, ο Κον Μπεντίτ είπε απίθανα πράγματα, που θα έπρεπε να τον έχουν καταστήσει εδώ ανεπιθύμητο πρόσωπο: «το κυπριακό πρόβλημα πρέπει να λυθεί. Πράγματι, η Κύπρος δεν έχει πλέον σημασία, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα μεγάλο εμπόδιο. Συνεπώς, πρέπει να υπάρχει πίεση για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις έτσι ώστε να υπάρχει άμεση οικονομική ανταλλαγή με την βόρεια Κύπρο. Για να γίνει αυτό, η Ευρώπη πρέπει να ασκήσει πίεση για να ανοίξουν τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της βορείου Κύπρου. Μετά οι Τούρκοι να ανοίξουν τα λιμάνια τους στους Ελληνοκύπριους. Η Τουρκία πρέπει να κάνει μια προσπάθεια να βάλει στην ατζέντα της τη μείωση των στρατευμάτων στη Κύπρο».

Σε μια ολομέλεια της Ευρωβουλής στο Στρασβούργο, το 2008, είχε πει τα κάτωθι εξωφρενικά: «Είναι γελοίο, όλοι γνωρίζουν ότι μέσα σε μια βδομάδα δεν θα αναβρεθεί η λύση που δεν έχει βρεθεί εδώ και τόσα χρόνια και πρέπει να παρθεί πια η απόφαση, Μακεδονία ίσον Μακεδονία και λέγεται Μακεδονία, αυτό πρέπει να το δεχθεί πλέον η Ελλάδα». Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Realnews» (5 Φεβρουαρίου 2012) και στη Φαίη Καραβίτη, ο Κον Μπεντίτ λέει ένα σωρό σαχλαμάρες: «η ελληνική κοινωνία διατηρεί στοιχεία εθνικισμού. Το είδαμε στις διαδηλώσεις για τη 'Μακεδονία', το βλέπουμε στην αποδοχή ενός αμυντικού προϋπολογισμού πέρα από τη λογική. Η ΕΕ εγγυάται για την ασφάλεια της Ελλάδας... Και οι Τούρκοι διαμαρτύρονται για τους Έλληνες. Ασφαλώς υπάρχουν στρατιωτικές προκλήσεις από τον τουρκικό στρατό, αλλά και από τον ελληνικό. Με παιδιάστικα παιχνίδια δικαιολογούν την ύπαρξή τους. Δεν υπάρχει, όμως, κίνδυνος η Τουρκία να εισβάλει στην Ελλάδα».

Και εδώ, είπε κάτι σταλινικά και απολύτως εξωφρενικά, όπως και τα παραπάνω: «η ελληνική κοινωνία πρέπει να προχωρήσει σε ιδεολογικό αφοπλισμό σε ό,τι αφορά την Τουρκία»!!! Μας θέλει ομήρους των διαθέσεων των Τούρκων ο Κον Μπεντίτ! Φυσικά, αλά ΣΥΡΙΖΑ/ΔΗΜΑΡ, ζήτησε και διαχωρισμό Εκκλησίας – κράτους...

Σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης, ακριβώς πριν 30 χρόνια και συγκεκριμένα στις 23 Απρίλίου 1982, είχε υπερασπιστεί δημοσίως την παιδοφιλία και τους παιδόφιλους, με ακατονόμαστες εκφράσεις και προκλητικές αναφορές... Το σχετικό βίντεο, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Χαρακτηριστικό είναι το ότι δέχθηκε γι' αυτές τις αηδιαστικές θέσεις του πολύ σκληρή κριτική στη Γαλλία και στη Γερμανία, ενώ δημοσιεύτηκαν σχετικά εμετικά αποσπάσματα βιβλίου του από το γαλλικό περιοδικό «L'Express», κατόπιν μάλιστα σχετικής υπόδειξης από τη Μπετίνα Ρολ, κόρη της τρομοκράτισσας Ουλρίκε Μάινχοφ... Τον Ιανουάριο του 2001, ο φιλελεύθερος τέως ΥΠΕΞ και τέως υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας, Κλάους Κίνκελ, με ανοικτή επιστολή του στην εφημερίδα «Berliner Zeitung», απαίτησε από τον Κον Μπεντίτ να ξεκαθαρίσει αν «κατά την επαφή του με τα παιδιά, δεν προέβη ποτέ σε αήθεις πράξεις».

«Παιδεραστή» τον αποκάλεσε πρόσφατα και ο Ζαν Μαρί Λε Πεν στο Ευρωκοινοβούλιο, από μικροφώνου. Αλλά, το θέμα «πνίγηκε».

Τέλος, πολλοί είναι εκείνοι που αδυνατούν να ξεχάσουν τη στήριξη που έδωσε αυτό το ανθρωποειδές, στους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Σερβία, που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο μεγάλου αριθμού αμάχων, αλλά και την προσήλωσή του στη γερμανική στρατιωτική παρουσία στο Αφγανιστάν.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ -ΙΣΜΟΥΣ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΡΩΜΑΙΪΚΟΥ;
    ΟΠΟΤΕ, ΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή