Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Μέτρα κατοχικής έμπνευσης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποδείχτηκε περίτρανα ότι η πατρίδα βρίσκεται σε συνθήκες υποταγής στη διεθνή του χρήματος. 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι μηχανισμοί της, όπως και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με την πλήρη υποστήριξη των εγχώριων τοποτηρητών συμφώνησαν ένα πρωτοφανές πλαίσιο που στρέφεται ευθέως κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού. 

Ένα καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα, απόλυτη φτώχια, ανεργία, κατεδάφιση όλων των δικαιωμάτων και μια έρημος ύφεσης που οδηγεί στην εκποίηση του εθνικού πλούτου και στην κοινωνική εξέγερση, είναι σε συντομία η καταγραφή του τοπίου που δημιούργησαν οι συνομιλητές.

Παράνομοι, προσκυνημένοι, άφρονες, αντικοινωνικοί, αδιάφοροι για την εξαθλίωση του λαού, ανίκανοι να ανταποκριθούν στην εθνική τους αποστολή, οι πολιτικοί της κυβέρνησης ειδικού σκοπού, απέρχονται μέσα σε συνθήκες καταστροφής και εξαθλίωσης.

Σημειώνουμε ως μνημεία αναισχυντίας την μείωση των μισθών κατά 22% και κατά 30% των νεοεισερχομένων, την μείωση των επιδομάτων εργασίας, την κατάργηση της εργατικής εστίας και της εργατικής κατοικίας, την μείωση της μετενέργειας, την εκ νέου ενίσχυση των τραπεζών χωρίς από μέρους τους δεσμεύσεις, την απόλυση 15.000 υπαλλήλων, την παύση όλων των επιδομάτων.

Επαναλαμβάνουμε και πάλι ότι αυτή η πολιτική από την οποία εξασφαλίζουμε μόνο τα ποσά που θα δοθούν στους δανειστές και ελάχιστα σε επενδύσεις αμφιβόλου αξίας, σε ένα κλίμα ανασφάλειας και δυστυχίας, είναι αδιέξοδη και συνεπάγεται την πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Η Ελλάδα αδυνατεί να δανειστεί και θα αδυνατεί και πάλι, άλλωστε η λύση της δεν είναι ο δανεισμός.

Καλούμε τον ελληνικό λαό, εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, να αντιδράσουν μαχητικά. να συμμετάσχουν σε απεργίες και κινητοποιήσεις και να συνειδητοποιήσουν, πρώτον ότι η απάντηση σε αυτό το αδιέξοδο θα δοθεί μόνο από τις δικές μας δυνάμεις και όχι με διεθνείς λύσεις και δεύτερον ότι αγώνας για εθνική αξιοπρέπεια, κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι νικηφόρος.

Γραφείο Τύπου



2 σχόλια: