Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ξεπέρασαν το εκατομμύριο οι καταμετρημένοι άνεργοι.


Με νέο ρεκόρ που υπερβαίνει το εκατομμύριο των καταμετρημένων ανέργων- το σύνολο είναι πολύ μεγαλύτερο- το κράτος της μεταπολίτευσης, το κράτος των διεφθαρμένων κομμάτων, οδεύει στο τέλος του σε συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής αποσύνθεσης.

Με τους εναπομείναντες μηχανισμούς του να παρακολουθούν την αύξηση της ανεργίας, παράγωγο της ύφεσης που έφεραν οι απόψεις των δανειστών για εσωτερική υποτίμηση, το κράτος των εντολοδόχων αδυνατεί να δώσει έστω και σπασμωδικές λύσεις.

Κράτος, πολυεθνικές και τράπεζες αρνούνται να αναστείλουν αυτή τη πορεία που συντρίβει κάθε κοινωνική συνοχή ακολουθώντας την σχεδιασμένη πολιτική.

Λαθρομετανάστευση, παραοικονομία και φορολογικό πλέγμα επιδεινώνουν το κλίμα μέρα με τη μέρα.

Η απίστευτη ανεργία σε συνδυασμό με την πτώση των αμοιβών και των δικαιωμάτων και την μείωση της αξίας των πλουτοπαραγωγικών πηγών, κάνουν το έδαφος κατάλληλο για την επέλαση των κερδοσκόπων.

Η ελληνική κοινωνία θα αντιδράσει. Θα απομακρύνει αργά ή γρήγορα τους προδότες και τους «συμμάχους», θα αδράξει τη σκυτάλη μιας νέας πρωτοπορίας ενάντια στη διεθνή των τοκογλύφων.

Αυτοί που θέλουν την Ελλάδα πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης θα εκπλαγούν γιατί θα διαπιστώσουν ότι τα πειράματα έχουν αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου