Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η νέα συμφωνία καταστροφική για την πατρίδα και το λαό.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια μιας πολιτικής που έχει χρεοκοπήσει και οδήγησε την πατρίδα μας στη νέα κατοχή, η απερχόμενη πολιτική τάξη συμφώνησε σε όλα για την νέα δανειακή σύμβαση που βυθίζει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα στο χάος και την κοινωνική αποσύνθεση.


Επισημαίνουμε και πάλι τα κύρια σημεία μια ολέθριας συμφωνίας και τονίζουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι το πατριωτικό καθήκον επιβάλλει την απόρριψη της συμφωνίας.

- Μετέφερε την απαίτηση των δανειστών στο Βρετανικό δίκαιο, όπου παρά τη ρύθμιση για δικαιοδοσία εκτέλεσης από το ελληνικό, η περιουσία του κράτους που έχει ιδιωτικό χαρακτήρα π. χ πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού κινδυνεύει.

- Παραβιάστηκε ολόκληρη η εργατική νομοθεσία και καταποντίστηκαν στοιχειώδη δικαιώματα των εργαζομένων και των ανέργων.

- Δανειστήκαμε ένα τεράστιο ποσό για την ικανοποίηση ενός χρέους που αποτελούσε κατά μεγάλο μέρος προϊόν διαπλοκής και πάντως σίγουρα επιτοκίων ληστρικών από οποία είχαν οι δανειστές λάβει δεκάδες φορές τα κεφάλαιά τους.

- Αποδεχτήκαμε το βίαιο μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομία που στηρίζεται κατά 98% σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, παράλληλα με το βίαιο μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμικής.

- Αρνηθήκαμε κάθε πρωτοβουλία έστω για προσωρινό πάγωμα με το επιχείρημα ότι δεν συζητούν, ξεχνώντας ότι πριν δύο χρόνια δεν συζητούσαν ούτε το «κούρεμα» του χρέους.

- Δώσαμε με ευθύνη της πολιτείας νέα στήριξη στις τράπεζες που τόσο έχουν ληστέψει και εκμεταλλευτεί τον έλληνα πολίτη.

- Έμμεσα δεχτήκαμε να εκχωρήσουμε σε χαμηλές τιμές ένα μέγα μέρος του δημόσιου πλούτου.

- Συμφωνήσαμε την παραχώρηση κυριαρχίας που συνεπάγεται τεράστιες συνέπειες για την πορεία της χώρας.

Δηλώνουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με απόλυτη συναίσθηση ότι δεν κινούμαστε μόνο με συναίσθημα αλλά με ρεαλιστική και συγκροτημένη πρόταση ότι ο δρόμος της πατρίδας δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι αυτός.
Το Εθνικό Μέτωπο δύναμη σοβαρή και υπεύθυνη, είναι και δύναμη στον αγώνα για την ανατροπή του θλιβερού και αποτυχημένου συστήματος των εντεταλμένων της διεθνούς τοκογλυφίας.

Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου