Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ


Του Γιώργου Βεργιάννη
Τα έργα και οι ημέρες  της κυβερνητικής συνεργασίας των μειοδοτών, δίνουν μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει και μετά τις επερχόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές. Γιατί όσο κι αν κρύβονται πίσω από την πολυπροσωπία του κυβερνητικού συνασπισμού οι εκπρόσωποι των κομμάτων που συμμετέχουν, δεν μπορούν να κρύψουν τόσο τις προσωπικές τους τοποθετήσεις και διαθέσεις, όσο και τις πολιτικές των φορέων που θα εφαρμόσουν αν και εφ όσον εκλεγούν στο κυβερνητικό σινάφι των τριακοσίων.


Το ΠΑΣΟΚ σε ελεύθερη πτώση, οπισθοχωρεί θέλοντας και μη, αλλά πασχίζει να μην απαγκιστρωθεί από τις καθημερινές του εμπλοκές στη δημόσια διοίκηση, διότι ως γνωστόν οι δημοκράτες δύσκολα αποχωρίζονται το μέλι όταν το θέσουν υπό την κατοχή τους.
Μέσα σ’ όλα προσπαθεί να διατηρήσει τα κέρδη που αποκόμισε από την ληστρική του διαχείριση αφ ενός, αφ ετέρου φροντίζει να  εξασφαλίσει κατά το δυνατόν μικρότερες απώλειες πολιτικού κόστους αλλά και να προστατεύσει πρόσωπα που έδρασαν κακουργηματικά κατά τον χρόνο διακυβέρνησής του. Προσβλέποντας σ’ έναν νέο κύκλο εμπαιγμών, παλεύει να ανασυγκροτηθεί προχωρώντας σε αλλαγή ηγεσίας ώστε να δημιουργήσει ορίζοντα ύπαρξης εμποδίζοντας κατά το δυνατόν την επερχόμενη πολυδιάσπαση που θα του στερήσει τον ηγεμονικό του χαρακτήρα …

Η Ν.Δ
Διαχέοντας ψεύτικες ελπίδες σ’ ένα ακροατήριο που πασχίζει να δει σωτήρες και γνωρίζοντας τη συνταγή της αναγόμωσης του συστήματος από τα ίδια του τα σπλάχνα, πρωτοστατεί στα επιβαλλόμενα δεινά του Ελληνικού λαού στηρίζοντας απολύτως συνειδητά το θέατρο του παραλόγου αυτής της συγκυβέρνησης των ενωμοταρχών της Τρόικας και του ΔΝΤ.
Στην προσπάθειά της να απαλλαγεί από τον συστημικό της αντίπαλο μια για πάντα, επιδιώκει μια εκλογική αυτοδυναμία – που δεν προκύπτει -  η οποία θα της δώσει και πάλι το γνωστό προνόμια του «Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα».
Αυτό φυσικά δεν εκφράζει κανένα λαϊκό πόθο και καμία εγγύηση δεν παρέχουν οι διαθέσεις της  για αλλαγή  ρότας και για κίνηση σε τροχιά  Εθνικής ανασυγκρότησης.
Είναι διαπιστωμένο 38 χρόνια τώρα από τις ίδιες της τις πράξεις
και μόνο ιλαροτραγωδία θυμίζουν οι δηλώσεις Εθνικού ύφους της Συγγρού που πασχίζουν να κατασκευάσουν έναν τραβεστί πατριωτισμό άνευ προηγουμένου.  

Ο ΛάΟΣ
Ο Καρατζαφέρης με το ΛάΟΣ του , ποντάρει σε μια κατάσταση ρευστή, εκτεταμένης ακυβερνησίας και ευελπιστεί να κληθεί και πάλι, σε επόμενη συγκυβέρνηση.
Παρατηρώντας τις κομματικές του απώλειες που καταγράφονται δημοσκοπικά, προσανατολίζεται σε μια επιχείρηση «ηρωικής εξόδου» με κορώνες υπέρ…των δικαίων του έθνους και της Πατρίδος και τενόρους τους προσφάτως βραχύβιους υπουργοποιημένους προσκόπους της Τρόικας.
Η αγαπημένη του πρόζα, εκείνη του αγανακτισμένου ευπατρίδη που βγαίνει αναψοκοκκινισμένος από μια συνάντηση που πάσχισε να σώσει την τιμή του έθνους και της φυλής αλλά οι άλλοι σωτήρες δεν τον άκουσαν ή τον έστησαν στο ραντεβού κλπ, κλπ,  θα το δούμε και πάλι στα καθοδηγούμενα ΜΜΕ, ολίγον πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς…
Μέχρι τότε θα συμμετέχει φυσικά σε όλες τις διαδικασίες για τη σωτηρία του τραπεζικού κτήνους  και του τοκολάγνου καπιταλισμού, γιατί χωρίς αυτούς, «πως θα δώσουμε τη σύνταξη στη γιαγιά»… Παρεμπιπτόντως, αυτή η φουκαριάρα γιαγιά, αν ήξερε ότι στην Τρίτη της ηλικία θα συναντούσε τον Καρατζαφέρη για να τη σώσει, θα είχε αυτοκτονήσει από τα νιάτα της…
Κάποιος πρέπει να του θυμίσει ότι ο Ελληνικός λαός δεν φείδεται κόπων και θυσιών για τη λευτεριά του.
Αυτός είναι ο ορίζοντας των Ελλήνων. Η ελευθερία.
Όχι η διαρκής καταδυνάστευση.
Κανένας Έλληνας δεν ανέχεται να ζει με απαξιωμένα τα δικαιώματά του.
Κανένας Έλληνας δεν ανέχεται να ζει ως υποζύγιο, μονίμως δανειζόμενος, εξευτελισμένος και άνεργος ταπεινωμένος.
Η Εργασία είναι δικαίωμα.
Η ανεργία είναι ταπείνωση κύριοι…

Η Πατρίδα βιώνει μια απίστευτη κακοποίηση χωρίς τέλος από εκείνους που την εμπορεύονται ασύδοτα. Κεντρικό τους ενδιαφέρον είναι η εξασφάλιση των οφικίων της εξουσίας, έναντι οιουδήποτε ανταλλάγματος.

Σήμερα όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι  και  δήθεν ανήσυχοι για το αύριο, συγκροτούν το κυβερνητικό μόρφωμα που διαχειρίζονται την κρίση εξασφαλίζοντας την κάθε «δόση» για την εξαρτημένη Ελλάδα…
Επί παραδείγματι, αγωνίζονται για την εξασφάλιση ενός PSI (κούρεμα) χωρίς καν να ενημερώνουν τον λαό περί τίνος πρόκειται.
Ή μάλλον για να το ορίσω ορθότερα, κρύβουν από το λαό ότι αυτά τα χρήματα αφορούν αποκλειστικά και μόνον, στην αποπληρωμή του δημόσιου χρέους και δεν θα φτάσει στους Έλληνες ΟΥΤΕ ΕΝΑ (1) ευρώ.
Το δηλώνουν επισήμως οι Ευρωπαίοι. Λένε δηλαδή: Θα πρέπει οι δαπάνες του Ελληνικού κράτους να περιοριστούν δραματικά και η ιδιωτική οικονομία να πληγεί σε τέτοιο βαθμό που τελικά, θα δυστυχήσετε.
Τα δε χρήματα που θα σας δώσουμε, δεν είναι για σας. Είναι για την αποπληρωμή του χρέους.
Αυτό λένε ορθά κοφτά κι αυτή είναι η πραγματικότητα για το πολυθρύλητο PSI
Αυτά που οι ξένοι δηλώνουν και οργιάζει ο διεθνής τύπος, οι εδώ υπάλληλοί τους πολιτικοί, αποκρύπτουν φοβούμενοι την κοινωνική έκρηξη.

Πίσω απ’ αυτό το παραπέτασμα καπνού, βάζουν τα βρώμικα χέρια τους στις πληγές τους Έθνους και το μολύνουν…

Μέσα στην θολούρα και την παραζάλη που δημιουργούν, διαχειρίζονται κρίσιμα ζητήματα και λαμβάνουν αποφάσεις τέτοιες που οδηγούν το λαό και την πατρίδα στην απομόνωση και την Εθνική οικονομία σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις.
Συγκεκαλυμμένοι πίσω από την πολυπροσωπία της συγκυβέρνησης των μειοδοτών, τελούν μοιραία αδικήματα διασύροντας τις λαϊκές τάξεις με τις ύπουλες μεθοδεύσεις τους.
Είναι ευσυνείδητοι υπάλληλοι της Διεθνούς του χρήματος και μάχονται καθημερινά για το ψωμί των τοκογλύφων ποντάροντας στη Εθνική δυστυχία.

Μπροστά σ’ αυτή την χίμαιρα που μαστίζει τον τόπο, το
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αισθάνεται το λαϊκό σφυγμό, εισπράττει τον αυθορμητισμό του Έλληνα Πατριώτη, και συγκροτείται ραγδαία σε ολόκληρη την επικράτεια.

Ενάντια στην υποκρισία, στα ασύστολα ψεύδη, στην τρομοκρατία, στις μεθοδεύσεις και στον διαρκή  εμπαιγμό των επιτήδειων της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που με την ανάλγητη συμπεριφορά τους βυθίζουν καθημερινά τη χώρα σε αβυσσαλέα δεινά.

Απροσκύνητε Έλληνα, 
Όλοι μαζί για την τιμή και την αξιοπρέπεια.
Με γνώση και με Δύναμη.
Σφοδρή Σύγκρουση με το σύστημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου