Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Το Νέο Κράτος

του Γιώργου Παρασκευόπουλου


Ο κλοιός σφίγγει. Ο ελληνικός λαός αφυδατωμένος πνευματικά και υλικά, χωρίς εθνική συνείδηση και στόχους, γερασμένος, βουτηγμένος μέχρι πρότινος μέσ’ τις λάσπες του καταναλωτισμού και της διαφθοράς, περιμένει ανήμπορος (;) την τελική επίθεση του συστήματος πριν την οριστική άλωση.
Ο νούς οδηγεί τον χρόνο αιώνες πίσω σε κάποιες άλλες εποχές, δημιουργώντας τους δικούς του δίκαιους ιστορικούς συνειρμούς.
Τα κόμματα είναι πλέον πτώματα χωρίς ουδεμία ηθική αξία. Πουλημένα μέχρις οστών, δέσμια στο άρμα της παγκόσμιας πλουτοκρατικής ελίτ, παρέδωσαν τη χώρα. Οι πολιτικοί με θράσος ακόμα και αυτήν την ύστατη στιγμή ομιλούν διαχειριζόμενοι έννοιες και λέξεις απολύτως προδοτικές αντεθνικές, στο έπακρο αντιλαϊκές, ως κάτι απολύτως φυσικό σ’ αυτή την θολή εποχή που ζούμε. 


Τα σύνορα καταργήθηκαν, οι εθνικές κυβερνήσεις έπεσαν, η παιδεία, η δημόσια περιουσία, το έδαφος και το υπέδαφος ελέγχονται πλέον πανευρωπαϊκά και παγκόσμια από το τραπεζικό λόμπι των εκλεκτών της Σιών και των υπολοίπων γνωστών διεθνών ομίλων φιλίας και αδελφότητας. Το σχέδιο επομένως υλοποίησης της παγκοσμιοποίησης σε όλα τα επίπεδα -οικονομικό, εθνικό, πολιτικό- τελειώνει κι’ αυτό……
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνει πλέον τον πραγματικό εαυτό της.
Εάν αφαιρέσουμε το προσωπείο του οράματος της Πανευρωπαϊκής δύναμης, θα ατενίσουμε έναν γερασμένο, ανήμπορο, ανίκανο μηχανισμό, δούλο του Δ. Ν. Τ , των αγορών και της Παγκόσμιας τράπεζας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αφού έπαιξε - μέσω της νομισματικής ένωσης - τον μικρό ρόλο που της ανατέθηκε, πάνω ση φιλοσοφία του εθνικού τσουβαλιάσματος, μετατράπηκε σε…… φιλιππινέζα του «μεγάλου αδελφού».


Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαλύεται αλλάζει κλίμακες, δομή, ιεραρχία.
Τώρα είναι ίσως η ευκαιρία να συσπειρωθούμε, να οργανωθούμε, να παρακάμψουμε τις διαφορές και να ενωθούμε με μόνο γνώμονα το διαχρονικό ελληνικό ήθος, αυτό τον μεγάλο φύλακα της διαφοροποίησης.


Έλληνες καταργήστε τις τεχνητές αντιπαραθέσεις των κομματικών μηχανισμών που ηθελημένα δύο αιώνες τώρα οι εξουσιαστές τις καλλιεργούν.


ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.
Αποδοκιμάστε τους δοσίλογους της διεθνούς τοκογλυφίας που κατοικοεδρεύουν σε όλους τους πολιτικούς φορείς.
Δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί ποδοπατήστε τις κίβδηλες διαμάχες του πολιτικού συστήματος. 


Άμεση αποδέσμευση από το άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μπορούμε να κτίσουμε το νέο κράτος: λαϊκό, με εθνική κυριαρχία με αξιοπρέπεια, με διαφάνεια, με προσανατολισμό την εγχώρια παραγωγή, την καλλιέργεια της γης, με επαναβιομηχάνιση και ανάπτυξη των προνομιούχων για το έθνος μας κλάδων της ναυτιλίας και του εμπορίου.


Η Ελλάδα μπορεί και μόνη της να ζήσει. Συντεταγμένα και μέσα από ένα εθνικό σχέδιο δράσης, με τη λογική της σχετικής αυτάρκειας και αξιοποιώντας την κατανάλωση προς όφελος της εθνικής παραγωγής, θα ξεπεραστούν οι ελλείψεις των πρώτων δύσκολων μηνών (πετρέλαιο, φάρμακα, τρόφιμα) και θα γίνει εφικτή η οικοδόμηση της ελευθερίας.


Πηγἠ: http://www.ethnikometopo.gr



2 σχόλια:

  1. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ! ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΩΤΙΚΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ, ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!! ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!

    ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΛΟ,ΚΑΘΑΡΟ,ΓΝΗΣΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΕΒΩ...!!!!!!!!!!!

    ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ,ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    Βασιλης Μαργιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή