Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ



Με σκοπό την επέκταση του κινήματος σε όλη την Ελληνική επικράτεια και την ολοκλήρωση της διαβούλευσης για την τελική διατύπωση των θέσεων, που θα αποτελέσουν τον άξονα για την μεγάλη προσπάθεια του Εθνικού Μετώπου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις, περιοδείες και συζητήσεις τις μέρες που πέρασαν.


Έτσι κλιμάκια της Κεντρικής Διοικήσεως αποτελούμενα από τους Γιώργο Βεργιάννη, Κωνσταντίνο Αρμπούζο, Απόστολο Φραγκογιάννη και Δημήτρη Ζαφείρη, περιόδευσαν στην Ηλεία τη Μεσσηνία και τη Λακωνία όπου συνάντησαν μέλη και φίλους του Κινήματος.
Στα Μέγαρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με στελέχη του Κινήματος και ακολούθησε προβολή των θέσεων για την οικονομία. Αναδείχτηκε ο ριζοσπαστικός χαρακτήρας των απόψεων που κομίζουν οι Εθνικιστές και επισημάνθηκε η ανάγκη για την ολοκληρωτική κατάρρευση του συστήματος. 
Οι εκλογές που έρχονται δεν φαίνεται να μπορούν να αναδείξουν τη νέα δυναμική που έχει ανάγκη η Ελλάδα, ο χαρακτήρας της παρουσίας μας δεν πρέπει να ταυτίζεται με την αποδοκιμασία της κοινωνίας, χωρίς ιδεολογικό περιεχόμενο και προγραμματική βάση, γιατί τότε για μια ακόμη φορά θα διαψευστούμε σύντομα.


Συνάντηση, συζήτηση και αποστολή υπομνήματος για τις θέσεις έστειλαν από τα Ιωάννινα και από την Άρτα. Παράλληλα στην Άρτα ομάδες στελεχών πραγματοποίησαν διανομή φυλλαδίων και συζήτηση με τους πολίτες.


Ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου, συμμετείχε και μίλησε σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε η Ένωση Ελληνικών Μικρών Επιχειρήσεων την Κυριακή. Επισήμανε την αναγκαιότητα να μετασχηματιστεί η Ελληνική Οικονομία αλλά αυτή τη φορά προς την κατεύθυνση της Εθνικής Οικονομίας γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα σωθεί. Τόνισε ότι δεν υπάρχει Εθνικό Σχέδιο Ανάπτυξης από κανένα κόμμα που πρωταγωνιστεί στο πολιτικό πεδίο και τούτο γιατί κανένα από αυτά τα κόμματα δεν το επιθυμούν. Επιμένοντας στη γραμμή που δίνουν οι διεθνείς του χρήματος από τη μία ή οι αριστερές ιδεοληψίες από την άλλη, δεν ακολουθείται η λογική σειρά σκέψης, να δοθεί προτεραιότητα στην Πατρίδα και τις δυνάμεις της.
Οι μικρές επιχειρήσεις που αποτελούν τον κορμό της ελληνικής οικονομίας είναι ο κεντρικός στόχος του συστήματος καθώς επιχειρούν να μετατρέψουν την χώρα σε μια τεράστια εκμετάλλευση, μέρος της οποίας είναι η εξαφάνιση της παρούσας δομής και σταδιακή πτώχευση για την εξυπηρέτηση των ολιγοπωλίων.


Η βαθύτερη σκέψη της πολιτικής τάξης, τόνισε ο κ Κώνστας είναι μια οικονομία εξαρτημένη και πλήρως ελεγχόμενη από ξένα κέντρα. Όλος ο πλούτος της πατρίδας περιλαμβανομένου ασφαλώς και του ανθρώπινου, είναι σε εκποίηση.


Για να ανασυγκροτηθεί η Ελληνική οικονομία δεν αρκούν δάνεια περιορισμένου κεφαλαίου, που απλώς θα παρατείνουν τον θάνατο και θα αυξήσουν τα χρέη, απαιτείται αλλαγή όλου του συστήματος και της παραγωγικής βάσης.


Πηγή: http://www.ethnikometopo.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου