Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Μήνυση σε Καμίνη - Χρυσοχοΐδη ετοιμάζουν οι κάτοικοι του κέντρου


Μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του δημάρχου Αθηναίων πρόκειται να καταθέσουν μαζικά οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος διαμαρτυρόμενοι για τη συνεχή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, λόγω της παρουσίας ορδών λαθρομεταναστών.

Όπως τονίζουν σε επιστολή που διακινείται στις φτωχογειτονιές της Αχαρνών, του Αγίου Παντελεήμονα, της πλατείας Βικτωρίας, της Φωκίωνος Νέγρη ο αέρας στην περιοχή μυρίζει χασίσι αφού οι Αφρικανοί πουλάνε ελεύθεροι και ωραίοι από ναρκωτικά μέχρι γυναίκες.

Παράλληλα βάζουν και θέμα υγιεινής καθώς έχουν εντοπισθεί δεκάδες κρούσματα ελονοσίας, φυματίωσης, ηπατίτιδας και ... ψώρας!

Το κακό για τους Χρυσοχοίδη και Καμίνη είναι ότι δεν μπορούν να προσάψουν στην συγκερκιμένη κίνηση την συνηθισμένη καττηγορία ότι υποκινείται από ακροδεξιά στοιχεία, καθώς τα περισσότερα μέλη της προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ ή ακόμη και από την Αριστερά.

Να δούμε, τι θα κάνουν τώρα, θα φτάσουν να καταγγείλουν τους ψηφοφόρους τους "αυγά του φιδιού";

Πάντως τον τελευταίο καιρό αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των λαθρομεταναστών που φεύγουν από το κέντρο και μετακομίζουν στην Κυψέλη και τα Άνω Πατήσια.

Ανάστατοι οι κάτοικοι ζήτησαν από τον διοικητή του Α.Τ. Κυψέλης κ. Μιχαηλίδη την άμεση απομάκρυνση των αλλοδαπών.

Θα τους ακούσει κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου