Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Γεια σου "ευαίσθητη δημοκρατία"…

Ακόμα ένας συμπολίτης μας, ακόμα ένας μοναδικός Έλληνας, έβαλε τέρμα στη ζωή του…
Αυτή τη φορά στην πλατεία συντάγματος.
Κατάφατσα στους κατακτητές.

του Γιώργου Βεργιάννη

Μια σύντομη αναφορά στα πρωινά δελτία, δυο σχόλια, ένα video για τις ανάγκες της τηλεθέασης, μια προεκλογική αναφορά εντός της κατεχόμενης αιθούσης και…πάει κι αυτός…

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, ο άνδρας, 77 ετών, βγάζει ένα πιστόλι από την τσέπη και πριν πατήσει τη σκανδάλη απευθυνόμενος στον κόσμο είπε: «H κατοχική κυβέρνηση του νέου Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου.
Αυτοκτονώ γιατί δεν θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας άφησε και ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε: «Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και γίνω βάρος στο παιδί μου».

Αυτοπυροβολήθηκε  απεγνωσμένος, αλλά ταυτόχρονα έπληξε κατάστηθα την Κατοχική κυβέρνηση και την «ευαίσθητη» δημοκρατία που την πιάνουν οι ευαισθησίες της μόνον όταν οι Έλληνες μιλήσουν με σκληρή γλώσσα για τα στίφη των λαθραίων μεταναστών κι όλων εκείνων που συνδράμουν στην απώλεια της Εθνικής μας αξιοπρέπειας, της ταπείνωσης και της καταστροφής μας.
Τότε θυμάται η «δημοκρατία»  τα «ευγενικά» της και «φιλάνθρωπα» αισθήματα. 
Γιατί πολύ απλά, αυτά τα διαθέτει αποκλειστικά και μόνο υπέρ των εχθρών του Έθνους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου