Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ενημερωτικές προσπάθειες του Κινήματος


Η ενημερωτική προσπάθεια του Εθνικού Μετώπου συνεχίζεται.Με άξονες την αυτοδύναμη οικονομική πρόταση και την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, συνεχίστηκαν διανομές φυλλαδίων στη Νέα Σμύρνη, το Νέο Κόσμο, τη Νέα Ιωνία και το Μαρκόπουλο. Επίσης οργανώθηκε συζήτηση και διανομή των θέσεών μας στην Άρτα. Στα πλαίσια επίσης των διαφωτιστικών ενεργειών του Εθνικού Μετώπου, ο Γενικός Γραμματέας Εμ. Κώνστας και το μέλος του Πολιτικού Γραφείου Γιώργος Βεργιάννης συναντήθηκαν με μέλη των επιτροπών γονέων και κηδεμόνων περιοχών της Αθήνας στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως. Τονίστηκε, ότι το Εθνικό Μέτωπο συνεχίζει την αγωνιστική του διαδρομή και θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα στα προβλήματα των κατοίκων της πολύπαθης πρωτεύουσας. "Το διεκδικητικό πλαίσιο προς την Πολιτεία πρέπει να είναι επίμονο, αλλά και η δική μας πρωτοβουλία πρέπει να είναι έντονη."

Το Εθνικό Μέτωπο έχει ετοιμάσει για διανομή σε πολλά Ελληνόπουλα φυλλάδια για την Ελληνική Ιστορία και τον Πολιτισμό. Επίσης τονίστηκε η ανάγκη παρακολούθησης των αναλυτικών προγραμμάτων, καθώς και της διαδασκαλίας. Ο κ.Κώνστας τόνισε από την προσωπική του εμπειρία, ότι δυστυχώς δεν ασκούνται τα νόμιμα μέσα των γονέων και κηδεμόνων και παραδίδονται τα σχολεία στο έλεος των ξένων και των διεθνιστών.

Οι εκλογές είναι ένα στάδιο στην διαδικασία αποσύνθεσης του πολιτικού συστήματος, αλλά η αντίδραση μας πρέπει να είναι συνολική και συνεχής. Η κάλπη δεν πρέπει να λειτουργήσει ως εκτόνωση της οργής των πολιτών.

Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου