Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Υποψήφιος της Ν.Δ. Λάτρης του Κεμάλ


Της Αθηνάς Παπαδοπούλου


Τα απανωτά παραστρατήματα των κομμάτων είναι σε όλους μας γνωστά. Πατριωτικοί λόγοι, ωστόσο πλήρως αντεθνικές πράξεις και γεγονότα. Δε μιλώ μόνο για τις αλητείες, τις μίζες, τα σκάνδαλα, τις λαμογιές, τη ρουσφετολογία και το πανηγυρικό ξεπούλημα. Μιλώ για την ολοκληρωτική αδράνεια στην καλύτερη περίπτωση, όσον αφορά την εξωτερική πολιτική και τα εθνικά ζητήματα, τον πλήρη ενδοτισμό στη χειρότερη.

Ωστόσο κάποιοι δεν αρκούνται σ’ αυτά, για να εδραιώσουν το κράτος-τσίρκο που έχουν στο νου τους, αλλά φροντίζουν να καταστήσουν εαυτούς ισάξιους – αν όχι ανώτερους – του Εφιάλτη ή του Πήλιου Γούση.

Υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ροδόπης θα δούμε τον Τούρκο Erhan Imamoglu, ο οποίος μπορεί να έχει τη νομιμοποίηση του Έλληνα πολίτη, ωστόσο η συνείδησή του φαίνεται πως παραμένει ριζωμένη βαθιά στην Τουρκία.


Έκπληκτοι διαπιστώσαμε, πως στη σελίδα του στο facebook εκδηλώνει με αναρτήσεις του το θαυμασμό του για τον Κεμάλ Ατατούρκ, το σφαγέα των Ελλήνων… 


Αλήθεια λοιπόν, αυτοί θα μας κυβερνήσουν; Αυτοί που απροκάλυπτα πια μας δείχνουν, πως θέλουν τον αφανισμό μας; Αυτοί που λατρεύουν τον εχθρό μας, άρα απεργάζονται κάτω από πατριωτικά προσωπεία την παράδοσή μας σ’ αυτόν; 

Οι Τούρκοι δεν έπαψαν ποτέ να προκαλούν. Κατέχουν ακόμη τη βόρεια Κύπρο (και όχι μόνο) και συνεχώς διεκδικούν νησιά μας, αλλά και τη Θράκη. Βάζοντας τον εχθρό εντός των πυλών σε θέσεις εξουσίας, τους διευκολύνουμε να προχωρήσουν τα σχέδιά τους.

Η Ελλάδα βάλλεται ήδη από αρκετούς εξωτερικούς – ορατούς και μη – εχθρούς! Ας επιλέξουμε τουλάχιστον τον πολιτικό θάνατο των εσωτερικών της εχθρών, ώστε να μην τους δώσουμε την ευκαιρία, να επιτύχουν το δικό μας – εθνικό και φυσικό – θάνατο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου