Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Προσέξτε τι ψηφίζετε! Τώρα είναι η ευκαιρία!



Του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου
Θα ήταν πολύ καλό, αν φυλάγατε αυτό το άρθρο και το διαβάζατε καθημερινά μέχρι το τέλος Ιουνίου. Μέχρι τότε δηλαδή, που η κυβέρνηση η οποία θα προκύψει από τις εκλογές, -με την δική σας ψήφο-, θα λάβει τα πρώτα μέτρα εις βάρος μας, χρησιμοποιώντας την γνωστή δικαιολογία «εμείς δεν θέλαμε αλλά η τρόϊκα και η κατάσταση της οικονομίας το επέβαλαν». Το πιο πιθανόν είναι ότι θα μας πουν ακόμη πως, «κάντε υπομονή, τα μέτρα είναι προσωρινά και θα διαπραγματευτούμε την αντικατάστασή τους με άλλα ισοδύναμα».
Κανείς από σας, στο τέλος Ιουνίου, δεν θα έχει καμία δικαιολογία να πει «έκανα λάθος», «δεν ήξερα», «δεν άκουσα», «δεν διάβασα». Μέχρι σήμερα, τα λάθη που κάνατε στις επιλογές σας, τόσο στο απώτερο όσο και στο πρόσφατο παρελθόν, είτε από άγνοια είτε από ιδιοτέλεια, τα πλήρωσε η Ελλάδα, κάποιοι Έλληνες, και τώρα τα παιδιά μας. Αυτή τη φορά, το όποιο λάθος θα αποβεί μοιραίο. Γι' αυτό και οι κουβέντες πρέπει να είναι καθαρές και υπεύθυνες.


Πρέπει να γίνει αντιληπτό και κατανοητό, πως η Ελλάδα στις 7 Μαΐου θα μπει σε μια διαδικασία απόκτησης κυβέρνησης. Και να καταστεί σαφές πως η κυβέρνηση αυτή -είτε είναι είτε δεν είναι αυτοδύναμη- αν δεν προσέξουμε τι ψηφίζουμε, θα έχει νωπή εντολή και θα μπορέσει ανεμπόδιστα να εξασφαλίσει την εφαρμογή των όσων υπέγραψαν την προηγούμενη διετία οι βουλευτές και οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 
Και αυτό θα επιτευχθεί αν εκλεγούν τα κόμματα στα οποία παριστάνουν τους «φύρερ», οι δηλωσίες αρχηγοί τους. Αν εκλεγούν τα συνεταιράκια της παγκοσμιοποίησης και της ευρωλυγουριάς, που επί δύο χρόνια μας απειλούν και μας υβρίζουν, που μας λοιδορούν και μας συκοφαντούν, που μας διχάζουν και που οδήγησαν την χώρα στην διεθνή ανυποληψία.
Αυτές τις ημέρες που απομένουν, μέχρι τις εκλογές, είναι ανάγκη να θυμηθούμε ότι σε αντίστοιχες ιστορικές περιόδους, σε παρόμοιες καταστάσεις οι λαοί -με διάφορους τρόπους- εξεγέρθηκαν κατά των τυράννων και των μισθοφόρων πραιτοριανών τους. Θα ήταν ευχής έργον να μην επιτρέψουμε στους κομματικούς δικτάτορες να αποκτήσουν την επιδιωκόμενη λαϊκή νομιμοποίηση και στη συνέχεια να την στρέψουν εναντίον του λαού μας και της Εθνικής μας προοπτικής.

Εχουμε χρέος έναντι της Πατρίδος και του μέλλοντος των παιδιών μας να σταματήσουμε, με την ψήφο μας, όλους αυτούς τους δουλόφρονες που εκμεταλλευόμενοι τις φοβίες μας και την δύναμη των συστημικών ΜΜΕ μας παραπλανούν και μας υπόσχονται "ουρί και πιλάφι" στον ισλαμικό παράδεισο προκειμένου να υποκλέψουν -για μια ακόμη φορά- την ψήφο μας.
Να μην παρασυρθούμε. Αντίθετα. Να τους καταψηφίσουμε και να αγωνιστούμε με πάθος για τη καταψήφισή τους από όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες. Να τους τιμωρήσουμε οδηγώντας τους στην καταισχύνη και στο πολιτικό περιθώριο. Να δώσουμε το Ελληνικό μήνυμα στα σιωνιστικά αφεντικά της Ευρώπης ότι "Ακόμα υπάρχουν Έλληνες. Απρόβλεπτοι και ανυπότακτοι. Έλληνες που θα αγωνιστούν για μια Ευρώπη των Εθνών και όχι για μια Ευρώπη των κεφαλαιοκρατών".
Ας θυμούνται δε όσοι προτίθενται να τους ψηφίσουν ότι, οι ίδιοι, οι οικογένειές τους και οι αρχές τους, θα είναι τα πρώτα θύματα των εκλεκτών τους. Θύματα, που εγώ τουλάχιστον δεν θα τους αναγνωρίσω ποτέ το δικαίωμα να λένε 
«Είχες δίκιο. Έκανα λάθος αλλά, που να το φανταστώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου