Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Έρχονται μεγάλα κτυπήματα κατά των πολιτών


Πληροφορίες ότι η τρόϊκα προωθεί την κατάργηση της απαγόρευσης των πληστηριασμών γεμίζουν με άγχος εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά, που ζούν σε εξοντωτικές συνθήκες εντός της δεινής κρίσης. Μετά την συγκρότηση κυβέρνησης, υπό το καθεστώς της κηδεμονίας, θα ξεκινήσει μεγάλη επίθεση κατά των υπερχρεωμένων και δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Σε αυτή την κατεύθυνση, πρέπει να θεωρήσουμε ότι βρίσκονται όλες οι αναφορές των πολιτικών, όπως του κ. Βενιζέλου, που αναφέρθηκε σε μεγάλο ποσοστό ιδιοκτησίας στη χώρα μας. Μεγάλα, ίσως πρέπει να τα μειώσουμε.....

Οι τράπεζες, που με τη ληστρική τακτική τους ρήμαξαν τον ελληνικό λαό και οδήγησαν στη δυστυχία τόσους συμπατριώτες μας, οι τράπεζες που έχουν λάβει τόσα κεφάλαια και το κράτος αρνείται να τις θεωρήσει ιδιοκτησία του, εκτελώντας εντολές των διεθνών διευθυντηρίων, που βάζουν το τραπεζικό κέρδος πάνω από τα έθνη, από τον άνθρωπο, από την ίδια τη ζωή.

Στην λογική αυτή έχουν προσχωρήσει τα κόμματα, που παραδοσιακά εξυπηρετούν τον ασύδοτο καπιταλισμό, υπερασπίζονται το δήθεν επιχειρηματικό δίκαιο της τήρησης των συμφωνηθέντων, αδιαφορώντας αν οι όροι δεν έχουν καμία αντίληψη δικαίου, αφού ο ένας είναι ισχυρός και ο άλλος αδύναμος. Αδιαφορώντας για τα απαράδεκτα επιτόκια, αδιαφορώντας τέλος για το ίδιο το σάπιο σύστημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου