Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΙΔΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ




Σχηματίστηκε υπηρεσιακή κυβέρνηση, υπό τον κ. Πικραμένο προκειμένου να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές την 17η Ιουνίου. Ακόμα και στο συστημικό τους καθήκον επίορκοι οι πολιτικοί αρνήθηκαν να σχηματίσουν κυβέρνηση, φοβούμενοι τις συνέπειες των δυσάρεστων εξελίξεων που αναμένονται.

Έτσι μετά την άρνηση του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ να συμμετάσχει που και αυτός με τη σειρά του επιδιώκει την περαιτέρω αύξηση των ποσοστών του με ένα πρόγραμμα που είναι το ίδιο καταστροφικό με τους υπόλοιπους σχηματισμούς.

Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις, που όπως όλα δείχνουν, θα σημάνουν νέες περιπέτειες για την πατρίδα και το λαϊκό εισόδημα, το Εθνικό Μέτωπο ακολουθεί μια διαρκή πορεία ανάπτυξης. Οι εθνικιστές, δυναμική πρωτοπορία της ελληνικής κοινωνίας, σχηματίζουν με αποφασιστικότητα την πολιτική δύναμη αντίστασης και ανατροπής στο φαύλο περιβάλλον της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Θα συνέλθουν τα όργανα του κινήματος τις επόμενες μέρες όπου θα διατυπωθούν οι εκτιμήσεις για το άμεσο μέλλον καθώς και μια αποτίμηση της πορείας μας.

Επίσης αναμένεται να ανακοινωθούν οι νέοι σχηματισμοί και οι διοικήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου