Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Πρωτοβουλίες και οργανωτική ανάπτυξη

Αμέσως μετά τη λήξη των εκλογών, τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν επικεφαλής τομέων δράσης, καθώς και οι πολιτικές πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναληφθούν. Θα γίνει επίσης, μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και εκτίμηση των εξελίξεων από το Πολιτικό Γραφείο.

Οι ενημερωτικές εκστρατείες για την λαθρομετανάστευση και την εθνική οικονομία θα συνεχιστούν σε όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Επίσης θα ανακοινωθούν οι νέες γραμματείες που έχουν συγκροτηθεί σε πόλεις σε όλη τη χώρα.

Σημαντικό είναι να συνεισφέρετε στην κρίσιμη φάση του αγώνα μας για την πατρίδα με πληροφορίες, προτάσεις, στοιχεία για αυτό τολόγο έχουμε δημιουργήσει με ευθύνη της Κεντρικής Διοικήσεως ένα Παρατηρητήριο. Καθε καταγγελία ή πληροφορία μπορεί να είναι χρήσιμη γιατί θα μας δώσει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που είναι πολλές. Στείλτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή επικοινωνείστε μαζί μας για ότι αφορά θέματα της πατρίδας μας, της αυτοδιοίκησης, του περιβάλλοντος, των πανεπιστημίων, των σχολείων, των νοσοκομείων, της εργασίας σας. Οτιδήποτε κρίνετε ότι είναι σημαντικό για την δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία θα συμβάλλει στην οικοδόμηση ενός συμμετοχικού και άμεσου εθνικιστικού κινήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου