Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - Ο Εθνικός χώρος είναι γεγονός


Μετά τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις και τον ψεύτικο διπολισμό των ΜΜΕ και του συστήματος , παρατηρούμε να δημιουργούνται στην ελληνική κοινωνία ουσιαστικά τρία και όχι δύο εκλογικά σώματα τα οποία εκφράζονται από τα εξής  κόμματα ( κάτι που τα ΜΜΕ το απέκρυψαν ). Αυτά  είναι το εκλογικό σώμα των κεντρώων ( Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ ) , το εκλογικό σώμα των αριστερών ( Σύριζα - ΔΗΜΑΡ - ΚΚΕ κτλ.) και το εθνικό εκλογικό σώμα ( Χ.Α. - Ανεξ. Ελλ. - ΛΑΟΣ  κτλ.)
Όλα τα παραπάνω βέβαια σαν εκλογικό σώμα ( ασχέτως τις διαμάχες των κομματικών στελεχών και αρχηγών που γίνονται για ευνόητους λόγους ) παίρνουν ακόμα μεγαλύτερη διάσταση και σημασία αν σκεφτούμε πως οι επόμενες κυβερνήσεις θα είναι πολυκομματικές και όχι από ένα μόνο κόμμα αυτόνομο.


Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά να δούμε τα χαρακτηρίστηκα του καθενός. Πρώτα οι κεντρώες δυνάμεις είναι κόμματα τα οποία δεν έχουν καμιά ιδεολογία και ούτε θέλουν να ακούσουν για αυτές. Τις ονομάζουν ακραίες από όπου και να προέρχονται ( γιατί έτσι τους συμφέρει ) και προσπάθησαν από το 1974 και μετά να κάνουν όλο το εκλογικό σώμα να σκέφτεται το ίδιο για να μπορούν να κλέβουν με άνεση την ψήφο του ( Η λεγόμενη γενιά του απολιτίκ ). Αποτελούνται από στελέχη τα οποία το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κοινωνική εξέλιξη του εαυτού τους και φυσικά να βγάλουν όσο περισσότερα χρήματα γίνεται σε προσωπικό επίπεδο από την ενασχόληση τους στα κοινά. Μεγάλοι δημαγωγοί με ξύλινη γλώσσα και ψεύτες καθώς ποτέ δεν τηρούν αυτά που λένε , πως μπορούν άλλωστε αφού είναι υπέρ των μεταναστών αλλά και εναντίον , ναί και όχι με το σχέδιο Ανάν , με την Αοζ αλλά και χωρίς , δεν έχουμε πετρέλαιο αλλά και ναι έχουμε και πολύ μάλιστα , με την κάθαρση αλλά και την συγκάλυψη κτλ. Κάνουν ελιγμούς πότε εθνικούς και πότε λαικούς αλλά είναι χωμένοι μες στην διαφθορά και την διαπλοκή . Σοβαροφανείς και όχι σοβαροί.  Σχέση καθαρά χρηματισμού-προβολής με δημοσιογράφους και ΜΜΕ . Έφεραν την Ελλάδα στην χρεοκοπία και στην υποδούλωση από το ΔΝΤ αλλά όλοι τους αυτοί είναι βολεμένοι. Ξεφτίλισαν όλους τους θεσμούς για να μπορούν να τους ελέγχουν . Δεν πήραν ποτέ καμιά απόφαση μεγάλης εθνικής σημασίας ούτε συγκρουστήκαν ποτέ με μεγάλα συμφέροντα υπέρ του λαού καθώς παίρνουν παχυλές μίζες γιαυτό και βλέπουμε παντού δημόσια πράγματα που δεν έχουν στοιχειώδη λογική Έχουν τεράστιους λογαριασμούς στην Ελβετία και πάντα το ένα κόμμα καλύπτει το άλλο. Βλέπουν τους ψηφοφόρους σαν πρόβατα και γελάνε πίσω από την πλάτη τους ενώ δεν διστάζουν να τους την λένε και μες στα μούτρα τους με το γνωστό "μαζί τα φάγαμε".

Τα κόμματα της αριστεράς από την άλλη ακολουθούν σε μεγάλο βαθμό τα κόμματα του κέντρου προκειμένου να ανέλθουν εύκολα στην εξουσία με την μόνη διαφορά ότι έχουν ιδεολογία , τον "ανθελληνισμό". Έχουν επιβάλει την πολιτική τους από το 1974 και μετά σε όλες τις κεντρώες κυβερνήσεις μέσω του ελέγχου των ΜΜΕ. Είναι απίστευτα υποκριτές. Θολοκουλτουριάριδες. Κατά της βιας έκτος και αν προέρχεται από αυτούς. Δημοκράτες αρκεί να μην τους πεις κάτι εναντίον γιατί αυτόματα γίνεσαι φασίστας. Είναι τα καλά παιδιά του συστήματος και των ΜΜΕ. Όλοι οι δημοσιογράφοι προέρχονται έξαλλου από εκεί. Επαναστάτες στα λόγια , βολεμένοι και διαπλεκόμενοι στην πραγματικότητα. Μιλάνε κατά του καπιταλισμού αλλά υπόσχονται καπιταλιστικούς βασικούς μισθούς 1300 ευρώ ( απορώ που θα βρουν τα λεφτά , ακόμα και οι ευρωπαίοι αριστεροί γέλαγαν ).
Υπεύθυνοι για το κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων και εργοστασίων και φυσικά την μετατροπή της Ελλάδος σε χωρά με μηδενική παραγωγή μέσω του ελέγχου των συνδικαλιστών ( βουλευτών στην πορεία ). Μεγάλοι υπερασπιστές της νομιμοποίησης και των δικαιωμάτων των μεταναστών ( μελλοντικοί ψηφοφόροι τους ). Δεν τους ενδιαφέρει η εγκληματικότητα εναντίον των Ελλήνων αλλά μόνο κατά των μεταναστών. Ένθερμοι υποστηρικτές σε κάθε ανθελληνική ενέργεια και εναντίον των Ελληνικών βασικών εθνικών συμφερόντων. ( Σκόπια-Μακεδονία , αυτόνομη Θράκη , το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του κτλ ). Καθαρό ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν ( εκτός ΚΚΕ ). Ναι αλλά και Όχι στο ευρώ και ας πεινάσουμε. Χρηματίζονται από όλα τα ανθελληνικά κέντρα ( γι αυτό και μπορεί το κάθε ανύπαρκτο αριστερό κόμμα πχ. Ανταρσύα να γεμίσει την Αθήνα με αφίσες αξίας χιλιάδων ευρώ ). Αποσταθεροποιούν την χώρα με κάθε ευκαιρία ( απεργίες χωρίς νόημα - Δεκεμβριανά κτλ. ). Υποστηρίζουν κάθε αναρχική κίνηση. Έχουν σαν πρότυπο την Κούβα και την Βόρεια Κορέα. Δεν έχουν καμία σχέση με την ευρωπαϊκή αριστερά. Άθεοι ( μόνο για τους Έλληνες ) αλλά και μεγάλοι υπερασπιστές του Ισλάμ. Κατά όλων των θεσμών και παραδόσεων και φυσικά του θεσμού του γάμου. Κατά του στρατού και της αστυνομίας.

Τέλος ο εθνικός χώρος χαρακτηρίζεται από την ιδεολογία του Ελληνοκεντρικού έθνους. Η ιδεολογία που επικράτησε στην Ελλάδα από την επανάσταση του 1821 της Φιλικής Εταιρίας και δημιούργησε από το τίποτα την Ελλάδα που έχουμε σήμερα. Η ιδεολογία του ΟΧΙ του Ι. Μεταξά. Το κράτος να υπερασπίζεται το έθνος και όχι το αντίθετο. Απών από σχεδόν κάθε πολιτική και κοινοβουλευτική αντιπροσώπευση από το 1974 και μετά , επανέρχεται τα τελευταία χρόνια για να ελευθερώσει τους Έλληνες από το ΔΝΤ - λαθρομετανάστες - διαφθορά κτλ. Ενάντια στην διάπλοκη , τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και την πουλημένη δημοσιογραφία. Υπέρ της εθνικής παράγωγης έστω και μέσω του εθνικού καπιταλισμού. Ανάδειξη των Ελληνικών προϊόντων και Ελληνικών επιχειρήσεων. Πρώτα ο Έλληνας στη εύρεση εργασίας και μετά όλοι οι άλλοι. Πρώτα τα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα και μετά όλων των άλλων. Υπέρ της άμεσης απέλασης των λαθρομεταναστών και σύσταση σοβαρής κρατικής υπηρεσίας για το μεταναστευτικό πρόβλημα. Υπέρ του Τ. Παπαδοπουλου και του ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. Υπέρ των θεσμών, των νομών του κράτους, της ασφάλειας των πολιτών, της ελληνικής οικογένειας, των Ελληνικών ένοπλων δυνάμεων, των ελεγκτικών μηχανισμών του δημοσίου για την εξαφάνιση φαινομένων διαφθοράς και ταλαιπωρίας των πολιτών κτλ.
Πρότυπο η κλασική Ελλάς και ο χρυσός αιώνας του Περικλέους.

Ο εθνικός χώρος είναι από τις ανερχόμενες δυνάμεις στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας. Γιατί μιλάει την γλώσσα της αλήθειας και της Αριστοτελικής λογικής. Όλα τα κόμματα και η εκλογική μάζα του χώρου οφείλουν να συμπράξουν ένα ενιαίο εθνικό μέτωπο.
Όσα κόμματα δεν τον εκπροσωπούν επάξια και επιδίδονται στις γνωστές κωλοτούμπες ο ελληνικός λαός τους πετάει εκτός πολιτικής σκηνής. Κλασικό παράδειγμα το κόμμα του Καρατζαφέρη ( το οποίο τελείωσε ) αλλά και του αντικαταστάτη του , το κόμμα Καμμένου ( έχασε σε ένα μήνα το 1/3 της εκλογικής του δύναμης ) , το οποίο όπως φαίνεται την ίδια κατάληξη θα έχει.
Το Εθνικό Μέτωπο έχει την υποχρέωση να παίξει σημαντικό ρόλο. Στόχος μας είναι οι Έλληνες να εκπροσωπούνται από ένα πραγματικό, αγνό, εθνικό, ελληνοκεντρικό και λαικό κόμμα και όχι από κωλοτούμπες κατασκευάσματα του συστηματος.
Έτσι το 25% των εθνικών κομμάτων στις εκλογές της 6ης Μαιου σαν εκλογική μάζα, θα γίνει πολύ σύντομα 30% και 40% και η πρώτη εθνική κυβέρνηση μετά από τόσα χρόνια θα είναι γεγονός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου