Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ



Η ημέρα του περιβάλλοντος αποτελεί συνήθως την αφορμή για ένα προβληματισμό που αφορά στην κατάσταση του πλανήτη και της χώρας. 
Για την πατρίδα μας η υπόθεση περιβάλλον είναι ζωτικής σημασίας και ο εορτασμός της από τις δυνάμεις εκείνες που κυρίως το υπονόμευσαν, μόνο λύπη γεμίζει κάθε ελληνική ψυχή.


Οι αρχιτέκτονες του μπετόν, της πολεοδομικής αυθαιρεσίας, των χωματερών, των ανεξέλεγκτων βιομηχανικών χρήσεων, της μόλυνσης ατμόσφαιρας και υδροφόρου ορίζοντα, εξαγγέλλουν δράσεις για το περιβάλλον…

Αυτοί που μπάζωσαν όλα τα ποτάμια της Αττικής και όλα τα ρέματα, κατέστρεψαν δάση και πράσινο, νομοθέτησαν τα τερατουργήματα που αιχμαλωτίζουν τους σημερινούς Έλληνες, ποτέ μέχρι σήμερα δεν λογοδότησαν για τα μεγάλα και διαρκή εγκλήματά τους…

Ότι έχει διασωθεί από τη μανία των εργολάβων , των επενδυτών και των ασυνειδήτων κατοίκων, των εγκληματικά εκπαιδευμένων σύγχρονων καλλιεργητών, όλων τέκνων μιας νοσηρής παρασιτικής καπιταλιστικής ανάπτυξης μακριά από τις αξίες που διέσωσαν την ελληνική φύση για αιώνες και σήμερα κινδυνεύει.

Η σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον έχει κλονιστεί σοβαρά μεταπολεμικά παγκοσμίως στην Ελλάδα αυτά που έχουν συμβεί είναι τραγικά.

Μια τέτοια μέρα λοιπόν ας αναλογιστούμε, που είμαστε τι θέλουμε να κάνουμε, τι πρέπει να κάνουμε.
Το Εθνικό Μέτωπο καλεί κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα σε εγρήγορση και συμμετοχή.
Δράσεις παντού όπου μπορούμε.

Στα πλαίσια αυτά η νεολαία του Εθνικού Μετώπου αναλαμβάνει δράσεις για το επόμενο διάστημα σε παραλίες της Αττικής, στον Υμηττό και στην Πάρνηθα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου