Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ



Ενημερωτική εκστρατεία για τη λαθρομετανάστευση
(Τρίπτυχο Φυλλάδιο)

Η λαθρομετανάστευση οδηγεί την ελληνική κοινωνία σε συνδυασμό με τη βαθύτατη κρίση σε αδιέξοδο.

Οι παγκόσμιες εξελίξεις κινούμενες από τη διεθνή του χρήματος, επιδιώκουν την κίνηση των πληθυσμών με καταστροφικά αποτελέσματα για τους λαούς και τα έθνη- κράτη.

Ο ελληνικός πολιτικός κόσμος, κατά την μεταπολιτευτική περίοδο, συνειδητά άφησε να δημιουργηθεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και να πάρει τις διαστάσεις που έχει σήμερα.

  
Ανεργία.

Οι καταγεγραμένοι άνεργοι φθάνουν το 1.030.000 ενώ οι πραγματικοί υπερβαίνουν το 1.300.000. Οι έλληνες νέοι μεταναστεύουν ήδη μαζικά. Σε αυτή την οδυνηρή συγκυρία, στην πατρίδα μας, απασχολούνται επίσημα περισσότεροι από 700.000 ξένοι και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι. Η αιμορραγία επεκτείνεται σε όλους τους κλάδους και τομείς εργασίας, έτσι ώστε σήμερα δεν υπάρχουν πλέον δουλειές που δεν δέχονται οι Έλληνες αλλά αντίθετα δουλειές που δεν μπορούν να βρουν καθώς συστηματικά επιλέγονται ξένοι, είτε από εργοδοτικό δόλο που θέλει την αποφυγή εισφορών είτε γιατί πλέον οι εργολάβοι είναι ξένοι.


Εγκληματικότητα- Ασφάλεια

Η εγκληματικότητα που οφείλεται στη λαθρομετανάστευση έχει κάνει την καθημερινότητα αβίωτη. Δολοφονίες, βιασμοί , ληστείες, εκβιασμοί, εξάπλωση των συμμοριών έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Στις βαριές μορφές εγκληματικότητας η συμμετοχή των ξένων ξεπερνά το 65%, ενώ η παρουσία τους έχει ενισχύσει, σε όπλα . μεθόδους, πρόσωπα την εγχώρια εγκληματική δράση.

Μια μικρή ή μεγάλη δυστυχία έχει κτυπήσει κάθε ελληνική οικογένεια τα τελευταία χρόνια.


Δημόσια Υγεία

Αρρώστιες ξεχασμένες έχουν επανέλθει. Ο υγειονομικός κόσμος της χώρας εκπέμπει σήμα κινδύνου. Νοσήματα κάθε είδους εξαπλώνονται , οι υγειονομικές υπηρεσίες προσφέρουν περίθαλψη με τεράστιο κόστος την ίδια ώρα που οι Έλληνες ανασφάλιστοι αργοπεθαίνουν. ( για την θεραπεία τροπικής περικαρδίτιδας απαιτούνται 40.000 ευρώ ανά ασθενή!).


Παραοικονομία- Παραεμπόριο

Μια ολόκληρη παράλληλη οικονομία με χρήματα που χάνονται από τις ελληνικές επιχειρήσεις, φόρους που διαφεύγουν, εισφοροδιαφυγή, κλείσιμο καταστημάτων, θέσεις εργασίας. Υπολογίζεται ότι ο κύκλος εργασιών υπερβαίνει τα 4 δισεκατομμύρια. Τα χρήματα που συσσωρεύονται βγαίνουν εκτός Ελλάδας.



Εκπαίδευση

Τα ελληνικά σχολεία έχουν χάσει την ταυτότητα και τον χαρακτήρα τους. Η παρουσία των ξένων έχει εντελώς αλλοιώσει την εικόνα των σχολείων μας που μεταβάλλονται βιαίως σε πολυπολιτισμικά.


Στρατός του συστήματος

Στην κρίσιμη περίοδο που διέρχεται ο τόπος η συντήρηση των πληθυσμών των λαθρομεταναστών εξυπηρετεί έναν ακόμα στόχο: την σύγκρουση σε συνθήκες εξέγερσης, όπως απέδειξαν πολλά επεισόδια τα τελευταία χρόνια, με σκοπό την διάλυση και όσων απέμειναν.


Άμεση και διαρκής αντίσταση

Στον ήδη δύσκολο ορίζοντα, δεν απομένει χρόνος. 
Πρέπει να αντιδράσουμε με αποφασιστικότητα και πίστη στη νίκη.

Να καταγγείλουμε κάθε συνθήκη που μας εγκλωβίζει, κάθε πίεση του διεθνούς παράγοντα, κάθε ύπουλο δημοσίευμα, όλες τις ξενοκίνητες οργανώσεις υποστήριξης.

Να αποκαλύψουμε και να εξοντώσουμε όλα τα κυκλώματα που αλωνίζουν. Πως αλήθεια πληρώνουν 15.000 και 20.000 δολάρια αυτοί οι άνθρωποι;

Να απαιτήσουμε την απέλαση και όπου υπάρχουν δυσκολίες , την μαζική κράτηση σύμφωνα με το νόμο και την υποχρεωτική απασχόληση όλων των λαθρομεταναστών.

Να καταργήσουμε κάθε νομοθέτημα που επιτρέπει την νομιμοποίηση τους. Να προστατεύσουμε επιτέλους τα σύνορά μας και να γίνει γνωστό σε όλους τους κύκλους που προωθούν την λαθρομετανάστευση.

Να συγκροτήσουμε την δύναμη ανατροπής και αποτροπής, μέσα από τις τάξεις του Εθνικού Μετώπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου