Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ ΦΩΝΗ !



Στην πρωτοπορία το  ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 

μαζί με εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές Βροντοφώναξε: 

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ! 

Μπροστά στο μνημείο των Ιμίων, εκεί, στο σημείο μνήμης για τους τρεις Έλληνες Αξιωματικούς που σκοτώθηκαν στον βωμό της " Ελληνοτουρκικής φιλίας", το Εθνικό Μέτωπο ως μόνη πολιτική δύναμη  έδωσε βροντερό παρόν αντιδρώντας στην επίσκεψη του Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ο ανεπιθύμητος Νταβούτογλου που καθημερινά προκαλεί με τις δηλώσεις του κι απάντηση δεν παίρνει από την ανύπαρκτη κι αποκοιμισμένη πολιτική ηγεσία της χώρας, τουλάχιστον πήρε το μήνυμα κι ένιωσε τις έντονες αντιδράσεις των Ελλήνων Εθνικιστών τόσο δια της συγκεντρώσεων και του  ψηφίσματος - που θυροκόλλησε ο Γ.Γ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ  Εμ. Κώνστας συνοδευόμενος από αντιπροσωπείες και άλλων συμμετεχόντων στη συγκέντρωση στην Τουρκική πρεσβεία-, όσο και δια των υπηρεσιών του που παρακολουθούν στενά την στάση και τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού σ' όλη την επικράτεια. Αντιδράσεις φυσικά που δεν περιορίζονται μόνο στην επίσκεψη του Τούρκου ΥΠ.ΕΞ. 

Σημειώνουμε επίσης ότι,  κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, έλαβε αντίγραφο μικρού κυκλαδίτικου σκάφους και ο τούρκος ΥΠΕΞ δήλωσε χαρακτηριστικά: “εμείς πάντα επιθυμούμε το Αιγαίο να είναι θάλασσα φιλίας και συνεργασίας, καθώς και να είναι πάντα ελεύθερο”. “Ελεύθερο” για όποιον δεν καταλαβαίνει, σημαίνει χωρίς κάποια Εθνική Κυριαρχία, δηλαδή γκρίζο. 
Φυσικά ο κ. Μεϊμαράκης κατάπιε την γλώσσα του και δεν μπόρεσε να ζητήσει διευκρύνηση ή να δώσει κάποια απάντηση. 

Η απάντησή μας δόθηκε χθες.


Εμείς είμαστε εκεί!

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου