Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για την Αφαίρεση του Γένους από το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


Δεκάδες μέλη του Εθνικού Μετώπου μοίρασαν ανακοινώσεις και ενημέρωσαν τους πολίτες για την αφαίρεση του γένους από τους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών. 
Έξω από το κτίριο της παλαιάς βουλής όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Τέως αρχηγού ΓΕΕΘΑ του πρώην υπουργού Φράγκου Φραγκούλη, όλοι οι παραβρισκόμενοι πληροφορήθηκαν για το απαράδεχτο νομοσχέδιο και την πορεία της νομικής αντίδρασης στο συμβούλιο επικρατείας.

Η υπόθεση της αφαίρεσης του γένους από τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι ζωτικής σημασίας και ο αγώνας του Εθνικού Μετώπου θα σταματήσει μόνο όταν θα αποσυρθεί το νομοσχέδιο.



Στην διαμαρτυρία πρωτοστάτησε ομάδα αποστράτων αξιωματικών μεταξύ των οποίον Σπύρος Σταματόπουλος ε.α που δήλωσε την ανυποχώρητη στάση του σώματος των Ελλήνων αξιωματικών σε αυτό το τεράστιας σημασίας ζήτημα.

Το κείμενο της ανακοίνωσης-καταγγελίας που διανεμήθηκε είναι το ακόλουθο:

Όχι στο απαράδεκτο νομοσχέδιο

Στις 2 Νοεμβρίου τρέχοντος, εκδικάζεται ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης κατά των Υπουργικών Αποφάσεων και των συνακόλουθων εγκυκλίων, εκδοθέντων το 2011, που παραβιάζουν το άρθρο 4 παρ. 4 του Συντάγματος («μόνο Έλληνες πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους») και καταργούν, ουσιαστικά, την προϋπόθεση του γένους (της Ελληνικής εθνικότητας και όχι απλά ιθαγένειας) ως κριτήριο εισαγωγής των σπουδαστών στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Με την υπ’ αριθμ Φ.337.1/157128/1/15-04-2011 Υπουργική Απόφαση του ΥΠΕΘΑ αφαιρέθηκε η προϋπόθεση της ύπαρξης του ελληνικού γένους ως απαραίτητου κριτηρίου για την είσοδο σπουδαστών στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές της Πατρίδας μας επιτρέποντας έτσι και την εισαγωγή αλλογενών κατά παρέκκλιση των άρθρων του Ελληνικού Συντάγματος.

Δια την αντιμετώπιση του θέματος εισαγωγής αλλογενών σπουδαστών-σπουδαστριών στις Στρατιωτικές Σχολές, και των κινδύνων εκ του λόγου αυτού με την από 9/02/2011 με εξώδικο Δήλωση - Πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ως κατ' άρθρο 45 του Συντάγματος, Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας μας, ως και προς τον Α/ΓΕΕΘΑ (Γιάγκο Ι), Α/ΓΕΣ (Φράγκο Φρ.), Α/ΓΕΝ (Ελευσινιώτη Δ.), και Α/ΓΕΑ (Κλόκοζα Γ.), κατά Νόμον αρμοδίους δια την εισαγωγή των σπουδαστών εις τις Στρατιωτικές Σχολές, γνωστοποιήσαμε προς αυτούς, ότι η οποιαδήποτε υπογραφή τους επιτρέψει την αντισυνταγματική, εθνομηδενιστική και αντεθνική είσοδο μη Ελλήνων το γένος στα στρατιωτικά Ιδρύματα, θα επιφέρει κάθε νόμιμη και δίκαιη πράξη, που θα έχει σαν στόχο, την λογοδοσία των στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές, για πράξεις που αφορούν μείωση της εθνικής κυριαρχίας του Γένους των Ελλήνων, καθώς η εν λόγω πράξη μελλοντικά θα οδηγήσει με ακρίβεια στην απώλεια εδαφικής κυριαρχίας, και ως εκ τούτου μία τοιαύτη πράξη των, στοιχειοθετεί την πράξη της εσχάτης προδοσίας.

Η συμπαράστασή όλων επιζητείται προκειμένου να ενισχυθεί η παραπάνω μήνυση εκτός της ηθικής υποχρέωσης που εκπηγάζει εκ της ιδιότητος μας ως Έλληνες πατριώτες αλλά και της στήριξης καθώς και εφαρμογής του συντάγματος υπέρ του Έθνους, την αποφυγήν αλλοίωσης του φρονήματος των σπουδαστών των ΑΣΕΙ, καθώς και την διαφύλαξη της εθνικής των συνειδήσεως.

Σας καλούμε να στηρίξετε την κίνηση επτά στρατιωτικών με προσφυγή στο ΣτΕ για την διατήρηση του Γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές η οποία συζητείται στις 02 Νοεμβρίου τρέχοντος έτους.



  

1 σχόλιο:

  1. ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΦΙΛΟΣ ΛΙΑΝΗΣ.....ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ,ΒΛΑΚΩΝ,ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ
    ΠΑΡΗΛΑΣΕ ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή