Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Κοσμοσυρροή Ελλήνων Ορθοδόξων 
που λένε ΟΧΙ στην κάρτα του πολίτη 
και στο ηλεκτρονικό φακέλωμα     

Χιλιάδες Έλληνες απλοί πολίτες, άλλοι που συμμετείχαν στην Πανελλήνια Κληρικολαϊκή Επιτροπή Αγώνα, άλλοι μαχητικά μέλη και στελέχη του ΕΛ.ΚΙ.Σ (Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας), άλλοι  απλώς Έλληνες Πατριώτες, μαχητικό μπλοκ για την βαλλόμενη Μονή Εσφιγμένου, ισχυρό μπλοκ Εθνικιστών, που βροντοφώναξαν στους δρόμους της Αθήνας συνθήματα όπως: 
ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΑΣ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ κ.ά.

Στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 21 Οκτωβρίου,  ξεκίνησε η συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και μετά τις ομολογουμένως ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των ομιλητών, ξεκίνησε η εντυπωσιακή πορεία διαμαρτυρίας προς το Σύνταγμα και την Βουλή των Ελλήνων για επίδοση ψηφίσματος. Φυσικά οι "ευαίσθητοι" κρατικοδίαιτοι δεξιοί κι αριστεροί «βολευτές», απουσιάζουν όταν πρόκειται για ζητήματα που έχουν να κάνουν με το Έθνος, την Πατρίδα και την Ορθόδοξη Πίστη.
Κατόπιν μακροσκελών διαβουλεύσεων, επετράπη τελικώς σε ολιγομελή αντιπροσωπεία να επιδώσει το ψήφισμα στο φυλάκιο της Βουλής απ’ όπου το πιο πιθανό ως συνήθως, είναι να ακολουθήσει την οδόν της ανακυκλώσεως…

Οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι, βροντοφώναξαν ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια διακυβέρνηση που με μανία αποϊεροποιεί την ανθρώπινη ζωή.
Η επιβολή της κάρτας του πολίτη, δεν είναι καθόλου αθώα πράξη, αφού πρόκειται για υποβολιμαία ενέργεια προκειμένου να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες και να στραγγαλίσει τις ατομικές ελευθερίες.
Μια ιδιαιτέρως ύποπτη διαδικασία που έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την Συνταγματικά κατοχυρωμένη προσωπική ελευθερία του ατόμου.
Σενάρια δηλαδή που παραπέμπουν σε Οργουελική κοινωνία…

Ο κύριος όγκος της συγκέντρωσης αποτελείτο από Έλληνες Ορθοδόξους που εδώ και πολλά χρόνια – κυρίως για το ζήτημα του Ε.Κ.Α.Μ, των ταυτοτήτων και εν γένει του ηλεκτρονικού φακελώματος -  αγωνίζονται μέσα από τις τάξεις του ΕΛ.ΚΙ.Σ.
Οι σχετικές κινητοποιήσεις ξεκίνησαν το 1986 και στην πρώτη μεγάλη συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί στα προπύλαια των Αθηνών, επικεφαλής ήταν ο τότε Αρχιεπίσκοπος των Γ.Ο.Χ. Αυξέντιος. 

Για πρώτη φορά φέτος,  απουσίασε εκείνος που προφητικά ξεκίνησε αυτήν την σταυροφορία και πρωτοστάθηκε όρθιος ενάντια στο αντίχριστο φακέλωμα και τον ενιαία κωδικό αριθμό 666, όπως ακριβώς περιγράφεται και στην Αποκάλυψη του Ιωάννου.
Ο Πρόεδρος του ΕΛ.ΚΙ.Σ. Γεώργιος Μαρκουλάτος
Ο Γεώργιος Μαρκουλάτος, που ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον αναγκάζει να περνάει δύσκολες ώρες, χθές, αναζητήθηκε από πολλούς…
Προσωπικά θεωρώ πως η επιτυχία της χθεσινής συγκέντρωσης πιστώνεται σ’ εκείνον και το ΕΛ.ΚΙ.Σ που εδώ και 30 χρόνια, αποτέλεσαν τον κεντρικό βραχίονα αντίστασης για Ορθοδοξία και Ελλάδα.  

οι φωτογραφίες από την διαμαρτυρία,  προέρχονται από το zougla.gr, το οποίο αναφέρει πως πρόκειται για λίγες εκατοντάδες διαδηλωτών... 
Αν επρόκειτο για σύναξη αναρχοάπλυτων, θα έλεγε ότι ήταν χιλιάδες...








1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ! ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!ΕΛΛΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή