Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ



Παρουσία πολλών δεκάδων Πειραιωτών, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, τελέστηκαν πριν από λίγες ώρες, με μεγάλη επιτυχία, τα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου στον Πειραιά. 



Μ.Κώνστας γ.γ Εθνικού Μετώπου

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γραμματέας Πειραιά Μάνος Πολλάτος
Τον λόγο πήρε μετά ο Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου Μάνος Κώνστας ο οποίος μίλησε για την μεγάλη σημασία της δημιουργίας των νέων γραφείων στον Πειραιά του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας που έχει υποβαθμισθεί. Αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας του Πειραιά. Στάθηκε στην συνάντηση των Εθνικιστών στην Λαμία λέγοντας ότι στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος εκτός ότι στηρίζουν τον αγώνα τους, προσχώρησαν και στο Εθνικό Μέτωπο αναγνωρίζοντας την μόνη γνήσια αντιπροσώπευση του Ελληνικού Εθνικισμού αυτή την στιγμή στον χώρο. Μίλησε για την μεγάλη πολιτική που εφάρμοσε ο Ι.Μεταξάς και πως μπορούμε να την προσαρμόσουμε στο σήμερα. Και τελείωσε λέγοντας για την προσπάθεια που γίνεται και το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για την δημιουργία νέων γραφείων σε διάφορα σημεία σε όλη την Ελλάδα καθώς και για την μέχρι τώρα πορεία και πανελλήνια πλέον απήχηση του Εθνικού Μετώπου.


Μ.Χατζηδάκης ιστορικός

Τέλος μίλησε ο ιστορικός συγγραφέας και ερευνητής Μάνος Χατζηδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε για την Εθνική επέτειο του ΟΧΙ και της 28ης Οκτωβρίου και σε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του Εθνάρχη και Γίγαντα, Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά και την ιστορική δικαίωση σε όλες του σχεδόν τις επιλογές.



Παρέστησαν στα εγκαίνια ο αρχηγός και γ.γ. της Νεολαίας και μέλος του πολιτικού γραφείου του Εθνικού Μετώπου Γεώργιος Κατσουράκης καθώς και ο Γιάννης Κουριαννίδης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος και περιφερειάρχης Μακεδονίας και θράκης, από τη Θεσσαλονίκη.


Σ.Σταματόπουλος Συνταγματάρχης ε.α. ήταν παρών

Μετά το τέλος των εγκαινίων έγιναν πολλές εγγραφές νέων μελών στο κίνημα, και ανταλλάχτησαν απόψεις μεταξύ των παρευρισκομένων.


Γραφεία Πειραιά  Καραίσκου 111 - Πλατεία Αγ. Κων/νου

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οργάνωση του Πειραιά έκανε δράση και διανομή φυλλαδίων του Εθνικού Μετώπου κατά την διάρκεια της πρωινής παρέλασης σπάζοντας το μονοπώλιο των αριστερών κομμάτων που βρίσκονταν επίσης εκεί.


Ο γ.γ. νεολαίας Γ.Κατσουράκης και ο Μ.Πολλάτος γραμματέας Πειραιά 
θα οργανώσουν το Εθνικό Μέτωπο στο Πειραιά


Εγκαίνια στα γραφεία του Εθνικού Μετώπου Πειραιά 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου