Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για ΕΥΡΩΠΗ - ΡΩΣΙΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση με θέμα
ΕΥΡΩΠΗ  - ΡΩΣΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,  που πραγματοποιήθηκε χθες, στα Γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως του Εθνικού Μετώπου στην Αθήνα.

Στο χώρο δημιουργήθηκε  το αδιαχώρητο, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι μετά το πέρας των ομιλιών,  επακολούθησε συζήτηση που βασίστηκε σε κρίσιμα ερωτήματα που τέθηκαν επί του θέματος από τους παρευρισκομένους και τα οποία απαντήθηκαν από τους ομιλητές.
  
Κατά σειρά τον λόγο πήραν: Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος  τοποθετήθηκε στην ανάγκη ανάπτυξης της αλληλεγγύης μεταξύ Ρωσίας και Ευρώπης τονίζοντας ότι η Ρωσία Είναι Ευρώπη. Πάντοτε φυσικά μιλώντας για μια ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών κι όχι μια Ευρώπη των τοκογλύφων και της Διεθνούς του χρήματος.
Στη συνέχεια ο Γιώργος Παρασκευόπουλος, ως διευθυντής Πολιτικού σχεδιασμού και Ιδεολογικής Καθοδήγησης του Εθνικού Μετώπου, ανέπτυξε το θέμα: "Η Εθνική Αυτογνωσία ως Παράγοντας Γεωπολιτικής Διαμόρφωσης" και ο οποίος καταχειροκροτήθηκε τόσο επί της ουσίας όσο και επί του εμπεριστατωμένου και διεξοδικού τρόπου που το ανέδειξε.
Ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου Εμμανουήλ Κώνστας, τοποθετήθηκε αφ’  ενός σ’ αυτό το γεωπολιτικού ενδιαφέροντος ζήτημα ενώ  παράλληλα αναφέρθηκε εκτενώς και στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται, τονίζοντας την ανάγκη της Εθνικής ανασυγκρότησης, μέσα από την Εθνική παραγωγή, την αξιοποίηση του Εθνικού πλούτου, τους Διεθνείς συσχετισμούς, αλλά  και τη στάση που θα πρέπει να τηρήσει η χώρα ώστε αφ’ ενός να εξέλθει από την κρίση αλλά και να παραμείνει αυτάρκης, ανεξάρτητη και αξιοπρεπής.  

Να θυμίσουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα την ίδια μέρα, υπήρξαν εκδηλώσεις και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως στην Γαλλία, στη Ισπανία, στην Ιταλία, με κεντρική αυτή της Ρώμης - υπήρξε και αντιπροσωπεία του Εθνικού Μετώπου -, όπου  περισσότεροι από 1000 Εθνικιστές έκαναν συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης!  

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου