Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΚΩΝΣΤΑΣ: "Να ανακτήσουμε την κυριαρχία, δείξουμε ότι αποτελούμε ρεαλιστική πρόταση για την ελληνική κοινωνία"


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γ. Γ.  του Εθνικού Μετώπου κ. Κώνστα, στην αίθουσα των "Θερμοπυλών" στο Περιστέρι. Μετά την προσφώνηση του Σωκράτη Ψαρά που αναφέρθηκε στο ενωτικό και διαρκή αγώνα του πατριωτικού συλλόγου τον λόγο έλαβε ο κ. Κώνστας.


Η πορεία του πατριωτικού συλλόγου, που παρακολουθεί τις εξελίξεις και δίνει τη μάχη στη σκληρά δοκιμαζόμενη δυτική περιοχή του λεκανοπεδίου, αποδεικνύει όπως τόνισε ο κ Κώνστας, την ελπίδα ότι θα νικήσουμε. Από τη βάση της ελληνικής κοινωνίας τέτοιες προσπάθειες, ανιδιοτελείς και επίμονες δείχνουν το δυναμισμό του έθνους και δυναμώνουν την αντίστασή μας. "Η ονομασία Θερμοπύλες ήταν αρχικά συμβολική έγινε πλέον κυριολεκτική".

Ο ομιλητής αφού εξέθεσε επιγραμματικά το ρόλο του πολιτικού κατεστημένου στην πορεία εξάρτησης και χρεοκοπίας της πατρίδας μας, έφθασε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Σ' αυτές όπως απέδειξε , πρέπει να κρατήσουμε την πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Το γεγονός, ότι κάθε κρατική απόφαση, τώρα και νομοθετικά , προβλέπεται ότι θα λαμβάνεται από τους δανειστές. Επίσης, αναφέρθηκε στην ανεπάρκεια, και τη συνειδητά εθελόδουλη στάση της κυβέρνησης και των εταίρων της όσο και της αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρόλο των τραπεζών, την πορεία της οικονομίας , το αδιέξοδο της δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής, την εσφαλμένη κατεύθυνση που βρίσκεται η χώρα.

Η δυναμική αναπτύξεως του Εθνικού Μετώπου και η συνεχής προσπάθεια του να δώσει την ταυτότητα που πρέπει στις ιδέες μας, με ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πολιτικό λόγο, επαρκή στελεχιακή παρουσία, ήταν στη συνέχεια τα θέματα που έθιξε ο ομιλητής.

Μετά την ομιλία ακολούθησε συζήτηση, όπου δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα και ακούστηκαν τοποθετήσεις.

Η ομιλία του Εμ. Κώνστα σε βιντεοσκόπηση θα δοθεί τις επόμενες μέρες.

Στιγμιότυπα:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου