Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΓΕΝΟΥΣ από την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Διαμαρτυρία για την κατάργηση του Γένους από την Οργάνωση Θεσσαλονίκης
Πολυμελής ομάδα του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε διαμαρτυρία απαιτώντας την ακύρωση της Υπουργικής Απόφασης με την οποία καταργήθηκε η προϋπόθεση του ελληνικού γένους για την εισαγωγή σπουδαστών στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας Φρ. Φράγκος παρουσίασε το νέο του βιβλίο «Ποια Τουρκία, ποιοι Τούρκοι;», το απόγευμα της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου.
Οι νεολαίοι του Ε.Μ., που μοίρασαν τις σχετικές ανακοινώσεις, εισέπραξαν τα εύσημα για την πρωτοβουλία αυτή, η οποία μάλιστα συζητήθηκε έντονα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αφού στο ευρύ κοινό είναι άγνωστη αυτή η απαράδεκτη υπουργική απόφαση, που δυστυχώς επικύρωσαν με την υπογραφή τους τόσο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και οι τότε αρχηγοί των όπλων, μεταξύ των οποίων και ο κ. Φ. Φράγκος!

Υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης λειτουργούν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, στην οδό Ίωνος Δραγούμη 4, στον 6ο όροφο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου