Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

H Δικογραφία Πεπονή και ο ΓΑΠ παραμένει στην Αμερική


της Μαρίας Ριφούνα
Σχεδόν τρία χρόνια από την είσοδο της πατρίδος μας στην μνημονιακή κόλαση με τις υπογραφές ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου, επιτέλους, φτάνει στην βουλή η δικογραφία του οικονομικού εισαγγελέως κ.κ. Πεπόνη και πηγαίνουμε για εξεταστική επιτροπή. Ωστόσο, ο Τζέφρι, δεν θα παρίσταται καίτοι εξελέγη εθνοπατέρας στις τελευταίες εκλογές.

Η πράξη αυτή (ή παράλειψη), γεννά πολλά αδυσώπητα ερωτηματικά.
Φοβάται; Γνωρίζει μήπως εκ των προτέρων την απόρριψη της πρότασης  για σύσταση εξεταστικής; Του είναι αδιάφορο το όλο ζήτημα;
Βάσει των καταγγελιών που έχουν γίνει στο πρόσωπο του, εκ των οποίων, ούτε μια δεν απαντήθηκε, η σύγκλιση είναι στα δύο τελευταία ερωτήματα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πια με την συγκυβέρνηση, πως  ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Και τα δύο αυτό κόμματα, γνωρίζουν πολύ καλά τις παρανομίες, αλληλοκαλύπτονται όμως μεταξύ τους κατά την ρήση «κορακάς, δεν βγάζει κοράκου μάτι», συνεπώς, η ΝΔ, δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ της προτάσεως από φόβο μήπως το ΠΑΣΟΚ, βγάλει τα δικά της άπλυτα στην φόρα.
Από την άλλη, στον ίδιο τον ΓΑΠ, είναι αδιάφορη η όλη διαδικασία μιας και όλοι γνωρίζουμε πως ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ μας οδήγησε στο ΔΝΤ, ενώ, σε όσους αδαείς πούν πως δεν υπάρχουν αποδείξεις, τους λέμε πως ούτε ο Αλ Καπόνε είχε αποδειχθεί πως ήταν  δολοφόνος, ενώ, ας μην λησμονούμε την μομφή που αναφέρει πως δεν είναι Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου