Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


Περιοδεία στη Μεσσηνία πραγματοποίησε κλιμάκιο της Κεντρικής Διοικήσεως με επικεφαλής τον αρχηγό του κινήματος Εμ. Κώνστα. 
Κατά την διάρκεια των συναντήσεων εξετάστηκε η οργανωτική ανάπτυξη του Εθνικού Μετώπου στην περιοχή και προγραμματίστηκαν δράσεις. Επισημάνθηκε από τα τοπικά στελέχη η πλήρης απουσία της κυβέρνησης από τα πραγματικά προβλήματα των κατοίκων και η ανάγκη να γίνει δυνατό το μήνυμα του Εθνικού Μετώπου που αποτελεί την ολοκληρωμένη πρόταση των Ελλήνων εθνικιστών απέναντι στην κρίση και την μεταπολιτευτική παρακμή.

Όλες οι πόλεις και τα χωριά της Μεσσηνίας συγκεντρώνουν αγανακτισμένους πολίτες έτοιμους να ανταποκριθούν σε ένα νέο μεγάλο προσκλητήριο για τη σωτηρία της πατρίδας και την ανακούφιση της κοινωνίας. Η αγανάκτηση έχει αξία αν μπορεί να μετασχηματιστεί σε πρόταση και αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος του εθνικιστικού κινήματος, όπως τόνισε ο κ. Κώνστας.

Καλαμάτα, Πύλος, Γαργαλιάνοι, Μεθώνη,  θα αποτελέσουν προπύργια του αγώνα μας και θα κινητοποιήσουν τον Μεσσηνιακό λαό στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του τόπου.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την κλιμάκωση της δράσης στην περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου