Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Πολιτικός απατεώνας ο Αναστασιάδης - ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ


Άλλα έλεγε προεκλογικά ο Αναστασιάδης και άλλα πράττει. Η τακτική αυτή της εξαπάτησης και της ανακολουθίας εάν συνεχιστεί, μια μέρα θα ξυπνήσουμε και θα δούμε τουρκικές σημαίες να κυματίζουν στους ιστούς των κυβερνητικών κτιρίων .
Η πολιτική συμμορία Αναστασιάδη – Καρογιάν πρέπει να σταματήσει άμεσα να κυβερνά αυτό το τόπο , αλλιώς χανόμαστε.


Αποδεικνύεται από τις ίδιες τους τις πράξεις ότι κυοφορούν σκοτεινά σχέδια στο μυαλό τους τα οποία και θα εφαρμόζουν σταδιακά υπό το κάλυμμα της ανάγκης όπως αυτή την ερμηνεύουν.
Το ζητούμενο τούτες τις ώρες είναι να αποφασίσει ο λαός άμεσα 
ΜΕ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ, αν θέλει να παραμείνει στην ευρωζώνη ή να επιστρέψει σε εθνικό νόμισμα και να αναδιατάξει την οικονομία του πάνω σε λαϊκή βάση ενάντια στο υφιστάμενο ταξικό ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Η ευρωζώνη και το υφιστάμενο ιδιωτικό ανεξέλεγκτο τραπεζικό σύστημα είναι τα δύο μεγέθη που αναπαράγουν και πολλαπλασιάζουν την κρίση.
Επιστροφή στη λίρα όπως διατείνονται κάποιοι, με σκοπό να στηριχθεί το παρών χρηματοπιστωτικό σύστημα, δεν θα έχει κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Πρόταση του Ε.ΔΗ.Κ. είναι πως πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα σε εθνικό νόμισμα ( όχι στη λίρα) στη βάση μίας εθνικοκοινωνικής διαχείρισης του νέου νομίσματος μέσα από μια κρατική τράπεζα που θα στηρίξει άμεσα την παραγωγή χωρίς την διαμεσολάβηση του ιδιωτικού ληστρικού τραπεζικού συστήματος. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος εξόδου από την κρίση.
Εθνικοκοινωνική ανασυγκρότηση της οικονομίας .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Πηγή:http://edikcyprus.blogspot.gr/ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου