Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.


Δυναμική κινητοποίηση των Ελλήνων του Πόντου και της Βορείου Ηπείρου πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία Συντάγματος, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αντίστασης στα αφελληνιστικά σχέδια που απεργάζονται οι εντολοδόχοι της τρικομματικής και οι διάφοροι εθνομηδενηστές  συνοδοιπόροι της, οι οποίοι αποφάσισαν να στερήσουν από αυτούς τους πολυπαθείς Έλληνες ακόμα κι αυτά τα ψιχία των συντάξεων του ΟΓΑ…

  
Με συνθήματα ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΑΣ ΣΚΕΠΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ κ.ά., το συγκεντρωμένο πλήθος έκανε πορεία στο Ζάππειο μέγαρο τονίζοντας μ‘ αυτό τον τρόπο την συμβολή των μεγάλων Βορειοηπειρωτών ευεργετών στην ιστορία της Πατρίδος. Εν συνεχεία κατά την επιστροφή,  επεδόθη  σχετικό ψήφισμα στην βουλή.

Το Εθνικό Μέτωπο, όπως και στις προηγούμενες κινητοποιήσεις των αδελφών μας της Βορείου Ηπείρου και του Πόντου ήταν κι αυτή τη φορά εκεί.
Κλιμάκιο στελεχών και μελών του Κινήματος έκανε αισθητή την παρουσία του συμπαραστεκόμενο σ’ αυτόν τον δίκαιο Εθνικού χαρακτήρα αγώνα.
Η αποφασιστική συμμετοχή των στελεχών του Εθνικού Μετώπου αποθάρρυνε, με καίρια παρέμβαση, κάθε σκέψη για κομματική εκμετάλλευση, όσων πιθανόν θα ήθελαν να αξιοποιήσουν δια ίδιον όφελος την αγωνία των Ελλήνων ομογενών, που βιώνουν έναν νέο ξεριζωμό. 

Στιγμιότυπα:


















   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου