Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

H πολιτική υποκρισία των «ιθυνόντων»



Του Γιάννη Βορδόχειλα

Ενώ διάγουμε ήδη τον Μάρτιο του 2013, οι Έλληνες πολίτες βιώνουν την εφιαλτική πραγματικότητα που τους πρόσφεραν χωρίς συναισθηματισμούς οι παγκόσμιοι δυνάστες μέσω των υπαλλήλων τους, ξένων (τρόικα) αλλά και ντόπιων (οι διάφορες κυβερνήσεις):


Υπόλοιπες δόσεις φορολογίας εισοδήματος επί των εισοδημάτων του2011,

Παρακράτηση ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης από τους μισθούς και τις συντάξεις του 2013,

Φόρος επί των εισοδημάτων του 2012,

Φόρος Ακίνητης Περιουσίας 2010,

Φόρος Ακίνητης Περιουσίας 2011,

Υπόλοιπες δόσεις Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. 2012 (χαράτσι),

Νέος Ενιαίος Φόρος Ακινήτων 2013,

Τέλη κυκλοφορίας 2014

Είναι οι φόροι που πλήρωσαν (τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο) και θα κληθούν να πληρώσουν εντός του 2013 οι Έλληνες φορολογούμενοι. 
Οι «εγκέφαλοι» που τους επινόησαν και τους επέβαλαν προσδοκούν να εισπράξουν 14.057,20 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 1.295.000 συμπατριώτες μας είναι άνεργοι, (ποσοστό 26%), με το 65% αυτών να είναι μακροχρόνια άνεργοι, άνω του ενός έτους άνεργοι δηλαδή. Δεν συνυπολογίζονται οι επαγγελματίες που «έκλεισαν» λόγω οικονομικής αδυναμίας τις επιχειρήσεις τους.

Οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν μειωθεί δραματικά, τα εργασιακά δικαιώματα καταργούνται, οι τζίροι και ακόμα περισσότερο τα κέρδη των επιχειρήσεων έχουν υποστεί δραματική πτώση.

Οι Τράπεζες παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έλαβαν από τις κατοχικές κυβερνήσεις, και τα οποία θα χρυσοπληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, χρηματοδοτούν μόνον τους «ημέτερους», τα παπαγαλάκια του συστήματος (βλέπε «μεγάλο» κανάλι). Για την αγορά, για την πραγματική οικονομία δεν υπάρχει σεντ.

Με όλα αυτά τα δεδομένα λοιπόν, είναι πιθανότερο να δημιουργήσουν νέους «φοροφυγάδες», να στείλουν κόσμο στις φυλακές, να οδηγήσουν άλλους συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία, παρά να εισπράξουν αυτά τα χρήματα. 
Έτσι αφήνουν ανέγγιχτους τους πραγματικούς φοροφυγάδες και κυνηγούν τους απλούς ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Όπως συνειδητά δημιούργησαν κάποτε τους νεόπλουτους, σήμερα δημιουργούν συνειδητά τους νεόπτωχους.

Στη συνέχεια θα μας πουν ότι δεν εισέπραξαν αυτά που υπολόγιζαν από φόρους οπότε πρέπει να μειώσουμε κι άλλο τους μισθούς, να επιβάλλουμε επιπλέον φόρους, να απολύσουμε κι άλλους εργαζομένους.

Και οι μεν «δεξιοί» κυρίως, συγκυβερνώντες πανηγυρίζουν για τις «μεγάλες επενδύσεις» που έχουν αρχίσει να έρχονται (έτσι ονομάζουν το ξεπούλημα της πατρίδας στα πολυεθνικά τραστ έναντι μερικών ευρώ) οι δε «αριστεροί», μαζί με τους «αντιπολιτευόμενους» ομοϊδεάτες τους , χύνουν τα κροκοδείλια δάκρυά τους για τα απάνθρωπα μέτρα που οι ίδιοι υποστηρίζουν και ψηφίζουν συνεχώς.

Ενώ έχουν ήδη ψηφίσει φορολογία 26% για τις επιχειρήσεις (για τα κέρδη του 2012), και 22%-28% για τους επιτηδευματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, και ενώ όλα τείνουν στο ότι η φορολόγηση των εισοδημάτων το 2013 θα είναι ακόμα υψηλότερη, ο κος πρωθυπουργός φιλολογεί στα διάφορα forums, προσβάλλοντας βάναυσα τον ελληνικό λαό, μιλώντας για φορολογία επιχειρήσεων στο 15%.

Αν παρακολουθήσουμε και τα δελτία των οκτώ, θα δούμε ένα πανηγυρικό κλίμα. Και τελικά θα αναρωτηθούμε: Έρχεται επιτέλους η ανάκαμψη; Βγαίνουμε από το τούνελ;

Φυσικά και δεν έρχεται καμία ανάκαμψη. Οι κυβερνητικοί πουλάνε ελπίδα. Κερδίζουν χρόνο. Για άλλη μία φορά λένε ψέματα, για άλλη μια φορά κοροϊδεύουν το λαό.

Την άνοιξη θα φέρουν οι εθνικιστές. 
Μόνον αυτοί. 
Γι΄ αυτό και τους πολεμάει λυσσωδώς το σύστημα.

Εμείς στο «ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» ποτέ δεν κρυφτήκαμε, δεν μασήσαμε τα λόγια μας, δεν σιωπήσαμε. Μάλιστα, αποδειχθήκαμε προφητικοί 
γιά πολλά από τα δεινά που βρήκαν την Πατρίδα μας. Καταγγείλαμε με όση φωνή διαθέταμε τον ρόλο κάποιων παραφυάδων του συστήματος (ντόπιων και ξένων) και συνεχίζουμε και σήμερα. Μαχητικοί, απροσκύνητοι, παλεύουμε εναντίων όλων, αποκλεισμένοι από όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, αντιστεκόμαστε με τις όποιες δυνάμεις μας.

Επιμένουμε ότι την έξοδο από την κρίση θα την δώσει ένα ισχυρό Εθνικό Κράτος το οποίο θα αντισταθεί στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα «δεξιοί» και «αριστεροί». Που θα έχει βαθιά κοινωνικό χαρακτήρα.

Επιμένουμε ότι πρέπει να αντισταθούμε, να πούμε «όχι» στους ξένους και ντόπιους δυνάστες και με ψύχραιμους χειρισμούς, σοβαρότητα και προγραμματισμό να οδηγήσουμε τη πατρίδα σε απάνεμα λιμάνια.

Έχουμε καθαρό λόγο, έχουμε εθνική πρόταση εξόδου από την κρίση.

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενημερώνονται για τις θέσεις μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι μας προσεγγίζουν και συντάσσονται μαζί μας.

Ο χρόνος κυλά υπέρ μας…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου