Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ !



Συγκροτήθηκε σε σώμα η Επιτροπή του Εθνικού Μετώπου Ξάνθης.

Υπό τον συντονισμό του μέλους του Πολιτικού Γραφείου, Περιφερειάρχη Μακεδονίας – Θράκης, Γιάννη Κουριαννίδη, τη θέση του Γραμματέα της Επιτροπής ανέλαβε η Μαρία Καραγιάννη, ενώ συμμετέχουν ακόμη ο Μιχάλης Βαμβακίδης και ο Αιμίλιος Δημόγλου
Ο Γιάννης Κουριαννίδης προέβη στην εξής δήλωση:

«Μετά τη Θεσσαλονίκη, ο νομός της Ξάνθης τίθεται στην πρωτοπορία του αγώνα για την ανάπτυξη του ελληνικού εθνικισμού σε μία υγιή βάση, με στελέχη που διακρίνονται για τη σοβαρότητα, το ήθος και την αγωνιστικότητά τους. Η Θράκη μας, με τις όποιες ιδιαιτερότητες την χαρακτηρίζουν τόσο ως περιοχή όσο και πληθυσμιακά, έχει ανάγκη από έναν σοβαρό πολιτικό λόγο που όπως αυτόν του Εθνικού Μετώπου, σε μία εποχή που αυτός απουσιάζει από το σύνολο του πολιτικού σκηνικού της πατρίδας μας αλλά, δυστυχώς, εδώ και καιρό, και από τον λεγόμενο πατριωτικό χώρο. Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας».

Η Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου Ξάνθης, Μαρία Καραγιάννη, με την ανάληψη των καθηκόντων της, δήλωσε:

«Η Ξάνθη θα συμμετέχει ενεργά στον αγώνα τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο έχουμε χρέος να προστατέψουμε τα συμφέροντα της χώρας και της τοπικής κοινωνίας μας. Εύχομαι καλή αρχή και δύναμη σε όλους μας».

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Τηλ. 6943-898169


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου